«
»

Oliebollen

Geplaatst op woensdag 9 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en toen bleek dat het wat later was dan gewoonlijk… snel een persbericht geschreven en opgestuurd… wat plaatjes op onze facebook fanpage gezet… en daarna nog een persbericht op een andere site geplaatst… toen snel opzoek gegaan naar wat materiaal voor een verjaardagskaart… en ik had al snel een bloem die al geknipt was gevonden… en ben daar gelijk een 3d element van gaan maken… door het in elkaar te plakken… de kaart zelf gezocht en er papier bij gezocht en dat op maat gaan maken… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… afwassen en per post 4 bioscoop kaarten ontvangen… vrijdagavond had ik namelijk op de site van Airmiles wat punten ingeleverd en bioscoop kaarten besteld… wat betekent dat we nu gratis naar 2 voorstellingen kunnen gaan… de kaarten zijn geldig tot volgend jaar december… op de fiets samen de stad in gefietst en begonnen bij het postkantoor om daar kerstzegels te kopen… daarna naar de Xenos voor opbergboxen… ik haal voor het kaarten maken regelmatig doosjes met ornamenten en die zitten allemaal in losse doosjes… en zo zijn ze makkelijker te pakken en te bewaren… nog even langs de oliebollen kraam voor Pascal 2 krentenbollen en voor mij een appelbol, voor thuis… thuis eerst de verjaardagskaart in elkaar geplakt, zodat deze even kon drogen… en daarna heerlijk genoten van onze lekkere bollen… nog even een blogje op ons nieuwsblog gemaakt… nog even 3 kerstkaarten in elkaar geplakt… Pascal is cartoon 216 gaan maken… wat gaan gamen en daarna de dieren eten gegeven… we aten wederom met zijn drieën en op het menu stond, bloemkool, aardappels, worst en witte saus… daarna op de fiets naar de fotoclub voor de natuurwerkgroep (zie logje fotoclub)... deze avond was vroeg afgelopen, thuis nog wat zitten gamen tot bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.