«
»

Konijnenvoer

Geplaatst op maandag 7 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen en toen hoorden we de vuilniswagen al… en moesten we heel snel zorgen dat onze bak aan de weg kwam… daarna gelijk de konijnen kooien verschoond… een boodschappenlijstje gemaakt… en eerst langs een andere dierenwinkel gegaan… want het konijnenvoer is veranderd, maar ook het stro zit niet meer in de makkelijke porties… en bij de deze dierenwinkel konden we goedkoper voer vinden wat de konijnen wel lekker vinden en gelukkig ook het goede stro… naar de supermarkt en daarna weer naar huis… Pascal is gaan werken aan het spel en ik ben gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Misfits… afwassen en daarna bezig gegaan met het bloggen… ondertussen muziek gezocht voor het nieuwe spel dat al bijna af… 8 blogjes op dit log geplaatst… en daarna wat gaan gamen bij facebook… Pascal is cartoon 214 gaan maken… de dieren eten gegeven en zelf aten we met zijn drieën spinazie, aardappels, zigeuneurschnitzels en gekookt ei… de film Mr Brooks gaan kijken en nog wat gaan gamen tot het bedtijd was…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.