«
»

Killing room

Geplaatst op zaterdag 19 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, wassen, aankleden en door naar beneden… gamen en de games die ik speel op een andere volgorde gezet… en er een paar verwijderd… die spelen of te langzaam, of ik ben de interesse verloren… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van The Misfits… afwassen en verder hadden we beide geen zin om de stad in te gaan… dus besloten vrij weinig te doen… Pascal is een film gaan kijken… en ik ben gaan gamen bij facebook… de dieren eten gaan geven… en zelf aten we een broodjes shoarma… daarbij gekeken naar een aflevering van Sanctuary… daarna de film The Killing room gaan kijken… nog wat gaan gamen en erachter gekomen dat de sneeuwpop in zijn geheel weg genomen is van ons bankje… Pascal is cartoon 226 gaan maken… en we zijn gaan kijken naar Popstars de Uitslagshow… en dat ging goed degene die afgevallen is, wilde ik 3 shows geleden al weg hebben… en vanaf nu gaat het echt heel moeilijk worden… daarna wat gamen tot het bedtijd was… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.