«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 4

Geplaatst op woensdag 9 december 2009 | 2 Reacties

Mijn tweede avond dit seizoen, in oktober ging de avond niet door… en vorige maand zaten wij in het theater… het doel van de natuurgroep is om met zijn allen toe te leven tot de presentatie avond… en daarbij zijn we allemaal vrij om een onderwerp te kiezen… en mogen we ook zelf bepalen of het afgedrukte foto’s, digitale foto’s of een AV serie is… ik heb zelf nog geen idee, dus ik zal de komende maand even goed moeten nadenken… een aantal anderen hadden al wel een idee… en daar alvast wat foto’s van meegenomen… en dat zag er goed uit allemaal…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Natuurgroep 4”

  1. Tanya
    december 15th, 2009 @ 14:03

    Ben benieuwd!

  2. Aline
    december 15th, 2009 @ 15:22

    @ Tanya ik zelf ook…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.