«
»

Fotoclub FWG Den Helder 28

Geplaatst op dinsdag 8 december 2009 | 2 Reacties

Vanavond is het resultaten avond, dat wil zeggen dat iedereen een aantal foto’s mag meenemen… van de verschillende dingen die we samen hebben gedaan, de doe dagen en avonden (zie slideshow Fotoclub)… wat daarbij met name opvalt is dat de meeste foto’s meebrengen van de anderen… en dat het eigenlijk wel heel leuk is om jezelf terug te zien… en te zien wat de anderen voor foto’s hebben gemaakt de paar keer dat ik er zelf niet bij was… en soms zaten er echt mooie foto’s bij… kortom een heerlijk avondje foto’s van elkaar bekijken…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 28”

  1. Tanya
    december 15th, 2009 @ 14:03

    Fijn dat het weer zo’n nuttige avond is geworden!

  2. Aline
    december 15th, 2009 @ 15:24

    @ Tanya altijd leuk om het werk van anderen te zien…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.