«
»

Chocolade taart

Geplaatst op zondag 20 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, wassen, aankleden en door naar beneden… Pascal besloot een serie te gaan kijken… en ik ben voor de verandering eens gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Sanctuary… afwassen, daarna is Pascal wat gaan gamen en een film gaan kijken… en ben ik wederom bij facebook gaan gamen… later op de middag besloten om een mini chocolade taart te gaan bakken… en deze kon ik nog net voor het eten even glazuren… de dieren eten gegeven en zelf aten we patat met frikandel… daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… nog wat gaan gamen en even later kwam buurvrouw Eliza op bezoek… samen met haar de film Blood Rayne 2 gaan kijken… en daarbij genoten van een stukje chocolade taart… nadat de buurvrouw weg was ben ik nog wat gaan gamen… Pascal is cartoon 227 gaan maken… naar bed gegaan, en daar hield ik het maar 3 kwartier vol… vanwege keelpijn het bed uit gegaan… naar benden gegaan met een slaapzak… wat tv gekeken en daarbij in slaap gevallen… een paar uur later op nieuw naar bed gegaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.