«
»

Blaasontsteking

Geplaatst op maandag 28 december 2009 | 2 Reacties

Eindelijk een goede nacht geslapen, en dat had ik echt nodig… gelijk de huisarts gebeld toen ik wakker werd… en mocht kiezen of 5 minuten later of een uur later… voor het laatste gekozen, want ik lag nog in mijn bed… me gaan wassen en aankleden, kittens mee naar beneden genomen… en ik was niet echt de snelste vandaag… Pascal is de konijnen kooien gaan verschonen… en ik ben met de auto naar de huisarts gereden… mijn urine gelijk bij de assistent achter gelaten… en ik was op tijd aan de beurt… de huisarts alles verteld… en zij is mij gaan onderzoeken… ik heb een Bijholte ontsteking, en daarvoor krijg ik een antibioticakuur… maar om 12.00 uur moet ik even terug bellen voor de uitslag van de urine… dus gelijk maar langs de apotheek gereden en daarna even langs de dierenwinkel… thuis een boodschappenlijstje gemaakt en daarna de stad in naar de supermarkt… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Dollhouse… toen erachter gekomen dat ik vergeten was te bellen met de huisarts… dus dat gelijk gedaan, en zij bevestigde de blaasontsteking… dus de antibioticakuur die ze gegeven heeft, gaat deze bestrijden… en of ik maandagochtend nog wat urine wil afgeven voor onderzoek… de afwas gedaan en daarna even bij Speedy gekeken… wel raar dat een kat die ik al weken buiten aai en optil er nu niet meer is… maar ze ziet er super te vrede uit en heeft het echt naar der zin bij buurvrouw Eliza… daarna wat gaan gamen op facebook omdat ik nergens zin in had… om 16.00 uur mijn eerste antibiotica tablet heel doorgeslikt… en toen las ik dta ik het had moeten oplossen… dus een paar glazen water gedronken… Pascal is de film The Invention of Lying gaan kijken… de dieren eten gaan geven… en wij zijn met zijn drieën Chicken Tonight gaan eten met rijst… daarna samen met Eliza een tafel op gaan halen in Julianadorp… ondertussen had Pascal cartoon 235 gemaakt… daarna samen met Pascal nog twee films gaan kijken Forget me Not en Changeling… om 0.00 uur de medicijnen in genomen en dat ging niet zoals het moest… heb dit keer wel opgelost, maar de helft bleef achter in het glas… en daardoor nog maar een glas en nog maar een glas water… dit is niet echt mijn ding geloof ik… na de films zijn we gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Blaasontsteking”

  1. Truus
    december 31st, 2009 @ 13:33

    Bijholteontsteking, blaasontsteking (bovenop wat je al hebt)… Oppassen met de kou dus! Beterschap gewenst.

  2. Aline
    december 31st, 2009 @ 14:54

    @ Truus bovenop de spastische darm die ik altijd al heb… Wink dus gaat heerlijk hier… ow ja en daar is vandaag nog een flinke buikpijn bijgekomen van de ongesteldheid…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.