«
»

Appel Shampoo

Geplaatst op dinsdag 8 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uit gekomen en besloten te gaan douchen… daarbij gelijk de nieuwe shampoo Appelgeur en conditioner Appelgeur gebruikt… en ik ben eigenlijk wel heel tevreden na de eerste keer… nu hopen dat ik zo positief blijf, want dan heb ik eindelijk een goede shampoo gevonden… het ruikt in ieder geval heel erg fris en naar groene Appel… aankleden en naar beneden, de was opvouwen… en het nieuwe spel gaan testen… buurman vroeg of zijn was een keer in de droger mocht, en dat mocht wel voor een keertje… gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… afwassen, stoffen en stofzuigen… en toen vond Pascal het tijd om het nieuwe spel bij Android Market te plaatsen… want ons spel genaamd Haunted Graveyard is al helemaal af… Pascal is cartoon 215 gaan maken… en ik ben een paar kasten gaan opruimen en daarna wat gaan gamen bij facebook… de dieren eten gegeven… wijzelf aten met zijn drieën Kip Madras… even later op de fiets naar de fotoclub (zie logje fotoclub)… thuis tot 2.30 uur wat gaan gamen bij facebook en daarna nog 1,5 aflevering van Criminal Minds gekeken… en toen pas richting bed gegaan… waar Pascal al lang lag te slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.