«
»

Welkomstkaarten

Geplaatst op zaterdag 12 september 2009 | 4 Reacties

Mijn schoonmoeder is weer druk bezig geweest… want mijn schoonouders hebben deze kaarten gestuurd… welkomst kaarten voor de twee kittens die vanavond bij ons komen wonen… poes Nikki en kater Suffie, zusje en broertje… dus langs deze weg: Bedankt, voor deze lieve verrassing… en omdat we af en toe nog wel eens een zelf gemaakte kaart krijgen… heb ik de categorie kaart aangemaakt… zodat ze snel te vinden zijn en het mooie toonzaal wordt… dus wees gewaarschuwd als je ons een kaart stuurt die zelf gemaakt is, kans is groot dat we deze dus gaan fotograferen…

Reacties

4 Reacties to “Welkomstkaarten”

 1. Truus
  september 13th, 2009 @ 23:14

  Wat een lief idee en wat mooi gemaakt. Smile

 2. Aline
  september 13th, 2009 @ 23:51

  @ Truus inderdaad, dat vind ik nou ook…

 3. Tanya
  september 18th, 2009 @ 11:33

  Wat een leuke verrassing!

 4. Aline
  september 18th, 2009 @ 13:02

  @ Tanya inderdaad, en morgen komen ze even op kraambezoek… zoals zij het noemen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.