«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 3

Geplaatst op woensdag 9 september 2009 | Geen reacties

Vanavond mijn derde avond bij deze groep… de eerste van het nieuwe seizoen… dus voortaan ben ik elke tweede woensdagavond van de maand weer onder de panne… het is de bedoeling dat je een fotoserie gaat maken met een onderwerp… dat mogen dan een paar losse foto’s zijn… maar dan dien je ze wel mooi in een passe-partout te doen en er wat bij te vertellen… het gaat dan om minimaal 10 foto’s… daarnaast is digitaal een optie, een serie van ongeveer 5 minuten… en dat mag eventueel met muziek… iedereen had daarnaast wat foto’s bij zich… ik had eerder vanmiddag wat foto’s op een usbstick gezet wat bloemen, dieren en een paar vakantiefoto’s… en een map met de foto’s van de laatste avond met de natuur-groep toen naar het Zwanenwater zijn geweest… kortom een leuke avond en kijk al uit naar de volgende… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.