«
»

Zondag

Geplaatst op zondag 2 augustus 2009 | 2 Reacties

Wakker geworden, aankleden en door naar beneden… gelijk door naar Luna en de kittens… waarbij er bij eentje echt de oogjes al open zijn gegaan… daarna ben ik gaan gamen bij facebook… en Pascal is gaan gamen op de Wii Mario Galaxy… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Dollhouse… wederom een bezoekje gaan brengen aan Luna en de kittens (zie filmpjes)… gamen bij facebook… de Dailymugshot gemaakt… Pascal is de zevenentachtigste cartoon over ons gaan maken… en daarna nog even gaan fietsen al leek het weer beter dan het was… even in het Timorpark (voorheen Churchillpark) gezeten waar een jazzbandje speelde aan de andere kant van het park… thuis de film Bart got a room gekeken… de dieren eten gegeven, zelf de frituurpan aan gezet… patat, frikandel en gehakt balletjes stonden op ons menu… daarbij gekeken naar een aflevering van Mental… even bij Luna en de kittens gekeken… nog wat gamen bij facebook en wat film op tv gekeken… nogmaals bij Luna en de kitten gaan kijken… op tv naar een aflevering van Eddy Zoey met Hoe gastvrij is Engeland… daarna nog wat zitten zappen en al vroeg gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Zondag”

  1. Xander
    augustus 3rd, 2009 @ 23:04

    een hoop gamen en kittens…

  2. Aline
    augustus 4th, 2009 @ 09:01

    @ Xander yep de buurvrouw was er niet en dan mogen wij voor de kittens zorgen en dat vinden we echt niet erg…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.