«
»

Vreemde kat

Geplaatst op maandag 3 augustus 2009 | 8 Reacties

Wakker geworden, aankleden en door naar beneden… even bij Luna en de kittens gekeken… geen werk mail, maar onze mailservers stonden wel vol met spam… dus deze allemaal verwijderd ruime 14000 bij de ene en nog eens 780 bij de andere… een recept uitgezocht, een boodschappenlijstje gaan maken en lopend de boodschappen gaan doen… bij terug komst zat nog steeds een vreemde kat bij onze deur te mauwen… kennelijk zich een paar huizen vergist… maar met water het beestje toch weten te verjagen uit eindelijk… want ze deed ook erg raar naar Eek toe… en wilde echt steeds bij ons naar binnen… nog even met de achterbuurvrouw staan praten… zij is net weer een paar weken thuis nadat ze voor haar werk maar liefst 5,5 maand aan het varen was… foto’s en filmpjes op de pc gezet… lunchen en daarbij naar een aflevering van Dollhouse gekeken… afwassen en bij Luna en kittens gaan kijken… daarna 3 filmpjes van Luna en kittens op Youtube gezet… een appeltaart gaan bakken… bezig gegaan met het typen van de logjes… en ondertussen een stuk warme appeltaart genomen… de Dailymugshot gemaakt en 6 logjes op dit blog geplaatst… Pascal heeft de achtentachtigste cartoon over ons gemaakt… ons eten gaan maken, Paprikascheepjes (zie recept)… de dieren eten gaan geven… en terwijl ons gerecht in de oven stond het recept zitten overtypen… voorbereiding is immers het halve werk… tijdens het eten naar een aflevering van Fringe gekeken… even bij Luna en kittens gaan kijken… gaan gamen bij facebook… en de film Van Wilder: Freshman Year gekeken… en op tijd gaan slapen…

Reacties

8 Reacties to “Vreemde kat”

 1. Sannie
  augustus 4th, 2009 @ 12:20

  das een behoorlijke berg spam …. Ga weer ff naar de strip kijken ! Goede week verder !

 2. Aline
  augustus 4th, 2009 @ 20:08

  @ Sannie dat is het inderdaad… en jij ook een fijne week…

 3. Spinnetje
  augustus 5th, 2009 @ 12:45

  De strip is weer leuk, en errug herkenbaar
  Nog erachter gekomen waar de kat uiteindelijk wel thuishoorde?

 4. Spinnetje
  augustus 5th, 2009 @ 12:46

  Bovenstaande reactie is dus van mij

 5. Aline
  augustus 5th, 2009 @ 15:49

  @ Spinnetje ik geloof dat iedereen er zo over denkt als het internet weg valt…

 6. Aline
  augustus 5th, 2009 @ 15:50

  @ Spinnetje ik pas het gelijk voor je aan

 7. minoesjka
  augustus 5th, 2009 @ 18:17

  Nou Aline, het zijn ouwetjes!! Kiri (lapjeskat) word in november 16 jaar. Pedam (cyperse) is in april 12 jaar jong geworden.

 8. Aline
  augustus 5th, 2009 @ 20:37

  @ Minoesjka dat zijn inderdaad al oudjes…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.