«
»

Texel

Geplaatst op vrijdag 14 augustus 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en door naar beneden… broodjes smeren, drinken gepakt en op de fiets naar de boot van Texel… en die hadden we om 9.30 uur al, we waren net op tijd… 20 minuten later waren we al op Texel… en dit keer hadden we eens een ander doel voor ogen… wat betekende dat we een andere kant op fietste dan de twee voor gaande keren… lekker die variatie, en nog leuker de vorige keer hadden we op het einde een weg ontdekt… en juist die konden we nu nemen en even later zaten we al op een bankje een broodje te nemen… en kreeg ik telefoon van de buurvrouw of wij wat voor haar binnen konden halen omdat het regende… uitgelegd dat wij al op Texel waren dus dat het niet handig was… en daarna zijn we verder gaan fietsen… vlakbij de afslag die we nodig hadden even geluncht en wat gedronken… daarna verder naar strandpaal 15 want daar zijn de Zandsculpturen… daar rond gelopen, foto’s gemaakt en thee met appelgebak genomen (zie foto’s)… nog wat fietsen en nog twee keer gestopt om wat te drinken… met de boot van 15.00 uur weer terug naar Den Helder… en daar stond ui eindelijk 42 km op onze teller… bij thuiskomst de pc gelijk aangezet… Dailymugshot gemaakt, ingelogd in Den Helder bij Brightkite… de foto’s van vandaag op de pc gezet… een ijsje gaan eten en mijn voeten in het voetenbad gedaan… daar waren ze echt aan toe… gaan gamen bij facebook even lekker mijn verstand op nul zetten… de dieren eten gegeven, Pascal had twee broodjes met 1 hamburger, een broodje frikandel en een broodje kaas… en ik had een pizza Hawaï, daarbij gekeken naar de laatste aflevering van seizoen 1 van Hustle… Pascal is de negenenegentigste cartoon over ons gaan maken… daarna nog een tijdje bij de buurvrouw gezet… bij de katten en het begin van Popstars daar gekeken… geregeld dat wij onze koel-diepvries nog even kunnen ontdooien nu er twee bij de buurvrouw staan… want de nieuwe buren kwamen hun koelkast al neerzetten… thuis Popstars afgekeken en tot bedtijd nog even zitten kijken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.