«
»

Polyvore – 88

Geplaatst op woensdag 5 augustus 2009 | 2 Reacties

Butterfly girls

In de vorige Polyvore die ik maakte verstopt ik een meisje in de achtergrond… nu heb ik haar weer op de achtergrond maar wel een heel stuk groter… als snel die dame met vlinder gevonden… weer tussen alle plaatjes die ik al verzameld heb… en die andere dames had ik ook al snel gevonden… en toen miste ik nog wat kleur, dus wat roze in de linker bovenhoek… en wat groen als een soort haarband… en afgemaakt met een klein bloemstukje rechts… en een vogel op de hoed van de dame rechts… (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)…  andere polyvoreloggers

Reacties

2 Reacties to “Polyvore – 88”

  1. Plato
    augustus 6th, 2009 @ 09:34

    Fraaie plaatjes

  2. Aline
    augustus 6th, 2009 @ 11:20

    @ Plato ja ben weer lekker bezig geweest…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.