«
»

100

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2009 | 8 Reacties

Op de gewone tijd wakker geworden en dat na een nacht op de bank tv kijken en slapen… aankleden, bij Luna en de kittens gekeken en door naar beneden… bedrijfs mail weggewerkt, was niet veel dus zo gedaan… even bij de buren staan praten om te horen of de kat al terug is… maar helaas de kat is niet meer gezien na gisteravond… de huisarts gebeld voor een afspraak… heb een scheurtje in mijn hiel en ik mag om 10.00 uur even komen… de LOI gebeld kan namelijk niet meer inloggen, terwijl ik net nog een mail heb ontvangen dat ik dat nog zeker een maand moet kunnen… daarnaast had ik nog wat vragen en die zijn allemaal beantwoord… daarna naar de huisarts gegaan op de fiets… en ik ben al op de goede weg, de voetenbaden zijn zeer goed… het eelt is ingescheurd wat vaker gebeurd in de zomer… mag het daarnaast ook insmeren met vaseline… maar met water kan ik het eelt langzaam verwijderen… bij thuiskomst gelijk even mijn schoonzusje gebeld om haar te feliciteren… een beetje zitten gamen bij facebook… nogmaals bij Luna en de kittens gekeken… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Hustle… afwassen en daarna naar de AH want zij hebben hamsterweken… 2 halen betalen, dus dat lijkt ons wel wat… met name omdat zij hoeslakens in de aanbieding hebben… daarnaast ook gelijk pannenkoekmeel, margarine, brood, chicken tonight en sla gekocht allemaal dus voor die 2 halen 1 betalen… en ik had nog 5 appels nodig… en alles bij elkaar waren we ongeveer 15 euro kwijt… thuis de boodschappen opgeruimd, stofzuigen en dweilen… een ijsje gegeten en mijn 100ste Dailymugshot gemaakt… aantekeningen over gister en vandaag opgeschreven en dan blijkt eigenlijk dat mijn geheugen behoorlijk slecht is… een appel-kruimel-taart gaan bakken… drie logjes op dit blog gemaakt… Pascal is cartoon 103 gaan maken… Nikki even naar beneden gehaald zodat onze katten ook aan haar alvast een klein beetje kunnen wennen… daarna is Pascal het eten gaan maken, Saucijsspiesen met perzik en ui (zie recept)… de dieren eten gegeven en onder het eten naar de laatste aflevering van seizoen 2 van Hustle gekeken… wat gaan gamen bij facebook en toen zag ik de kat van de buren aan komen lopen… hun even een seintje gegeven… en de buurvrouw heeft haar wel wat eten kunnen geven en al mogen aaien… maar ze wilde nog niet mee naar binnen… een stukje van de appel-kruimel-taart gegeten en de films Final Destination 2 en Final Destination 3 gaan kijken… daarna even bij Luna en de kittens gekeken en heerlijk gaan slapen…

Reacties

8 Reacties to “100”

 1. Truus
  augustus 19th, 2009 @ 23:16

  Het was dus appel-kruimel-taart. Lekker! Smile
  Bij ons heeft een kat (ik weet niet van wie) minder geluk gehad. Die lag dood naast het huis van onze achterburen… Frown

 2. Aline
  augustus 19th, 2009 @ 23:55

  @ Truus he gossie… ja de pech is alleen dat onze overbuurman er weer is en die heeft wederom voedsel voor de beesten neergezet… dus dat betekent dat de kat van de buren die nog niet gewend is daar… en die ze nog maar net hebben… gewoon buiten kan eten… en onze buurman trekt zich echt werkelijk nergens wat van aan…

 3. Plato
  augustus 21st, 2009 @ 10:00

  Wat gaan die DMS foto’s snel bij jou. Kun je ze ook in een iets rustiger tempo laten afspelen? Nu is het verschil tussen foto voor foto en afspelen wel heel groot. Wel hele mooie foto’s trouwens. Erg leuk element in je logactiviteiten.

 4. Aline
  augustus 21st, 2009 @ 14:32

  @ Plato er zit een schuif balkje op… Wink

 5. Aline
  augustus 21st, 2009 @ 14:34

  @ Plato oeps die optie is er al niet meer… dus nee snelheid lijkt niet meer te regelen…

 6. Aline
  augustus 21st, 2009 @ 14:36

  @ Plato wat wel kan is handmatig met het pijltje…

 7. Truus
  augustus 21st, 2009 @ 21:58

  Stomme buurman… Frown

 8. Aline
  augustus 22nd, 2009 @ 11:35

  @ Truus inderdaad heel stom…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.