«
»

Monteur

Geplaatst op donderdag 13 augustus 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, douchen, aankleden, bed afhalen en daarna door naar beneden… ik zag gelijk de reactie van Gerda staan… zij had me gister gevraagd of ze iets over mij en Polyvore op haar log mocht plaatsen… dus ik had haar gister een email met korte uitleg gestuurd… omdat ik het super vond hoe het er uit zag bedacht ik mij… dat ik ooit al eens voor de radio een interview heb gedaan… waarna ik bij webloggers in de pers ben geïnterviewd… en die had ik al ergens op dit blog staan… en ik heb nog twee interviews gedaan eentje met Plato in oktober 2008 en ander vrij recent met Kaatje… echter deze gaat nog op haar blog verschijnen… besloten dat ik die van Plato ook in zijn geheel wilde laten zien… en dat ik ze in de categorie gepubliceerd wilde plaatsen… recepten uitgezocht en een boodschappenlijstje gaan maken… daarna de boodschappen gaan doen… even alle printscreens gemaakt die nodig zijn… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Hustle… afwassen, was opvouwen, bed opmaken… en aan de slag met de printscreens, om er weer één geheel van te maken… het logje wat ik al had even in de juiste categorie gezet… het logje met het interview van Plato gemaakt en gelijk naar oktober verplaatst… de Dailymugshot gemaakt… even de buurvrouw naar de garage gebracht zo dat zij haar auto thuis kan brengen… daarna alvast de recepten gaan overtypen… en toen kwam de monteur van Ziggo op bezoek, hij ging achter mijn pc zitten logde in… om er achter te komen dat volgens hem alles sinds maandag 14.00 uur opgelost moest zijn… hij heeft nog wat terug zitten kijken en inderdaad zijn de waardes die we moesten hebben de afgelopen tijd niet al te best geweest… nu klopt het wel de laatste storingen die wij onder vonden hadden waren maandag om 10.00 uur en om 12.00 uur… dus eigenlijk had deze monteur niet hoeven komen als zijn collega’s het al opgelost hebben… wel zag hij dat onze aansluiting niet goed zat… verteld dat ik dat gelijk heb aangegeven in september 2005 toen ik hier kwam wonen… uitgelegd dat de vorige bewoner echt alles had meegenomen… en dat die er toen zelfs nog over gebeld had, maar de monteur schoot al in de lach… en gaf aan dat iedereen altijd te veel mee neemt… alleen je modem is van jezelf de rest is van Ziggo… maar goed hij heeft het even opnieuw aangesloten en nu ziet het er weer knap uit… nadat de monteur weg was, nog even naar een buurman een paar huizen verder op gelopen… want bij het nakijken van alle waardes, bleken de zijne nogal veel af te wijken… en dat als hij ergens last van had dat hij kon bellen en kon zeggen dat hij een monteur nodig had die waardes kan meten (iets wat onze monter niet kon)… verder met het typen van de recepten… maar volgens ons heeft de monteur aan het rode knopje onder mijn toetsenbord gezeten… met als gevolg dat Pascal en ik weer op één kastje samen hangen, we hebben beide een draadloos toetsenbord… Pascal ging uit eindelijk tv kijken, zodat zijn pc uit stond en ik kon in de de tussen tijd alles op nieuw instellen en een heel end weg typen met mijn logjes… de dieren eten gegeven en het eten gaan maken, Kip met cashewnoten en gelebonensaus (zie recept)… tijdens het eten gekeken naar een aflevering van Hustle… 4 logjes op dit log geplaatst… en Pascal is de achtennegentigste cartoon over ons gaan maken… Pascal besloot een film te gaan kijken terwijl ik ging gamen bij facebook… en toen kregen we onverwachts Nikki op bezoek… die dus al even bij ons op het bureau gelopen heeft… en voor we het wisten zaten alle katten op het bureau… een goed tekenen, want Tudi en Tuli waren heel erg onderzoekend… daarna met Nikki buiten bij de buurvrouw gaan zitten, waar de nieuwe buren ook op bezoek waren… en nog meer buren uit de buurt… kortom de vier kittens kregen flink wat aandacht… en het was heel gezellig… ik had voor de gelegenheid mijn krukjes gepakt dat zit toch even wat lekkerder… Pascal is zijn film gaan afkijken, terwijl ik verder ben gaan gamen tot bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.