«
»

Gefeliciteerd

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2009 | 2 Reacties

Vandaag is mijn schoonzusje Jarig… dus langs deze weg nogmaals een felicitatie… zij is geboren in 1975, wat betekent dat zij vandaag 34 jaar wordt… van harte gefelicteerd… ik heb haar vanmorgen even gebeld, want het is haar eerste verjaardag in Nederland… en wilde haar even persoonlijk spreken… we gaan niet op bezoek want we wonen 250 kilometer bij elkaar vandaag… en een kort bezoekje is dan een beetje te veel van het goede…

Reacties

2 Reacties to “Gefeliciteerd”

 1. Truus
  augustus 19th, 2009 @ 23:18

  Zeeland is niet naast de deur nee.
  Alsnog gefeliciteerd met je schoonzusje Aline. Smile

 2. Aline
  augustus 19th, 2009 @ 23:55

  @ Truus dank je wel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.