«
»

Drukke dag

Geplaatst op zondag 9 augustus 2009 | 4 Reacties

Wakker geworden, gelijk gaan douchen, aankleden en door naar beneden… wat bij de pc gezet en uiteraard zitten gamen bij facebook… om 11.00 uur alvast de broodjes in de oven gedaan… zodat we al vroeg konden gaan lunchen daarbij gekeken naar Eddy Zoey met Hoe gastvrij is Engeland… daarna wilde de buurvrouw graag mijn fiets lenen (die van haar is een paar weken geleden gestolen)… en ze had even een keer geen zin om lopend naar haar werk te gaan… de fiets buiten gezet en het sleuteltje aan haar gegeven… de afwas gedaan en ons klaar gemaakt om te vertrekken… echter toen kreeg ik nog een smsje van de buurvrouw zij was al naar het werk gegaan… maar had Luna niet weten binnen te krijgen, dus de kitten lagen nu alleen boven… dus voor wij weg gingen hebben we eerst Luna nog even van buiten naar binnen gedragen… had haar gelukkig vrij snel in de smiezen… en zo zaten we even later als nog bij de kittens en hebben Luna bij hun achter gelaten… daarna op weg naar Wognum, mijn vader is morgen namelijk jarig… en ik wist al dat mijn broertje en schoonzus daar zouden zijn… aangezien we ze niet heel vaak zien is het wel leuk om dan gelijktijdig heen te gaan… en onverwachts was er een pleegbroer van mijn moeder op bezoek, ik denk dat ik hem al iets van 15 jaar zeker niet gezien had… daar dus een tijdje zitten praten, en bij het weg gaan nog even de startkabels meegenomen… rond 17.00 uur dus richting huis gegaan… en de fiets stond al in de tuin dus de buurvrouw was ook al weer terug… sharomatoetje gemaakt en in de koelkast gezet… de dieren eten gaan geven, en de frituurpan even aangezet… waarna we een flinke portie patat hebben gegeten… en daarna de startkabels gebruikt op de auto van de buurvrouw… maar haar accu was gewoon vol, dus dat was het niet… even later dachten we aan de startmotor… maar dat kan ook niet want de v-snaar en alles deed het wel… en toen haalde iemand even een andere buurman uit de straat op… en die wist binnen een paar minuten te vertellen dat het de brandstoftoevoer was… gelukkig had de buurvrouw een verzekering voor pech afgesloten en die ze heeft ze gebeld… en die kwamen met een half uur al kijken… en even later kon ze met hem mee om een vervangende wagen op te halen… ondertussen stonden wij met de overburen te praten, zij gaan een week eerder op vakantie en nu overlapt het met de onze… maar dat heeft niet want wij komen thuis op de dag dat zij vertrekken… en na een klein uurtje buiten gestaan te hebben, zaten ze even later bij ons in huis op de bank hun eigen wijn op te drinken… maar goed even gezellig zitten kletsen en dat gaan we binnenkort nog over doen… ons sharoma toetje nog even opgegeten en de Dailymugshot gemaakt… Pascal kwam er achter dat hij nog geen cartoon had gemaakt, dus die is ook gelijk aan de gang gegaan met de vierennegentigste cartoon over ons… daarna nog een tijdje zitten gamen bij facebook tot bedtijd…

Reacties

4 Reacties to “Drukke dag”

 1. plato
  augustus 11th, 2009 @ 09:02

  Binnenkort is het feest. Dan lees ik bij jullie de honderdste daily mugshot. Dat moet wel een bijzondere worden als ik Pascal nu een beetje ken.

 2. Aline
  augustus 11th, 2009 @ 10:45

  @ Plato bedoel je niet de cartoon?..

 3. Plato
  augustus 11th, 2009 @ 12:29

  Ja, de cartoon. Ik haal die termen wat door elkaar. Maar what the hell.

 4. Aline
  augustus 11th, 2009 @ 13:11

  @ Plato eh de Dailymugshot zijn er ook al bijna 100… maar dacht wel dat je die door elkaar haalde…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.