«
»

Cartoonfans

Geplaatst op woensdag 5 augustus 2009 | 8 Reacties

Vroeg wakker, wassen, aankleden en door naar beneden… Luna en de kittens bezocht en van eten en drinken voorzien… de kleintjes vragen veel van Luna dus zij moet goed blijven eten en drinken… aan de slag met ons Android-spel… allerlei blokken gemaakt zodat ik straks sneller kan werken… maar eerst even tijd voor wat anders… namelijk op de fiets naar het gemeentehuis gegaan, zit voor ons aan de andere kant van de stad… om het rijbewijs op te halen van Pascal wat we vorige week hadden aangevraagd, omdat het verlengd moet worden… daarna verder met spel en gaan bouwen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Dollhouse… afwassen en Luna en de kittens een bezoekje gebracht… de konijnen kooien verschoond… en verder met het bouwen van het eerste level… moet er echt weer even inkomen en dat bleek wel tijdens de eerste test… hier en daar wel goed doordacht maar niet goed uitgevoerd… maar het eerste level is af, dus nog maar 14 te gaan en dan is de vierde wereld helemaal af… wat plaatjes op mijn Tumblr gezet en mijn Tumblr aan mijn twitter gekoppeld… de links in mijn Googlereader voor het grootste deel gevolgd en bezocht… mijn Dailymugshot gemaakt en Pascal is de negentigste cartoon over ons gaan maken… de konijnen en de katten eten gegeven en zelf aten we doperwten, aardappels en een knoflook worstje… als toetje had ik custard-pudding gekookt… daarbij gekeken naar de laatste aflevering van seizoen 1 van Fringe… Luna en de kittens bezocht echt geweldig nu de oogjes beetje bij beetje steeds meer open zijn… een Polyvore gemaakt… en Pascal is voor zijn fans een verrassing gaan maken (Plato, Jaartal, Renie en Truus)… de film She’s the men gekeken en twee logjes op dit blog geplaatst… nogmaals bij Luna en de kittens gekeken (morgen in de buurvrouw weer thuis met de honden)… de Neocouter lijstje weer terug gezet op het blog in de rechter kolom… der zat van de week een flinke storing in… maar ik miste de lijstjes toch echt vind het zo leuk om te zien welke plaatsen mijn blog bezoeken… nog even wat zitten gamen bij Facebook tot het bedtijd was…

Reacties

8 Reacties to “Cartoonfans”

 1. thea53
  augustus 7th, 2009 @ 01:58

  Nou Aline je kreeg je dag dus wel om, hier ook trouwens.
  Vandaag zal het even nóg warmer worden waarna weer meer te leven zal zijn.
  Leuk he dat kleine grut met die diepblauwe oogjes..stomverbaasd naar de wereld kijkend.
  Fijne dag meis, liefs…….

 2. Plato
  augustus 7th, 2009 @ 09:02

  Pascal, bedankt voor de verrassing. Erg leuk. En Aline, je zou verwachten dat je het op warme dagen wat kalmer aan zou doen. Maar dat doe jij niet. Jij gaat maar gewoon door met van alles Smile

 3. Aline
  augustus 7th, 2009 @ 15:58

  @ Thea het is inderdaad super om die kleintjes te zien… die nu eindelijk ons ook leren kennen en herkennen…

 4. Aline
  augustus 7th, 2009 @ 15:59

  @ Plato zoveel heb ik nu ook weer niet gedaan hoor… valt allemaal best mee…

 5. Truus
  augustus 8th, 2009 @ 21:39

  Op naar de honderdste cartoon… Smile
  Kittens…. Zucht. Wink

 6. Aline
  augustus 8th, 2009 @ 22:12

  @ Truus we gaan zeker door tot de 1000 als het aan mij ligt…

 7. Pascal
  augustus 8th, 2009 @ 22:13

  uuuuuuh, jij hebt makkelijk praten!

 8. Aline
  augustus 8th, 2009 @ 22:15

  @ Pascal hahahaha…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.