«
»

Afscheid

Geplaatst op zondag 16 augustus 2009 | Geen reacties

Bed uit, douchen, aankleden en door naar beneden… de afgelopen dagen even met een pen beschreven… en een aflevering van Psych gekeken… daarna kwam de buurvrouw en zij bracht Luna en de kittens… ze blijven een week bij ons en worden zaterdag weer op gehaald… we hebben ze bijna gelijk ontvlooid… een andere deken gegeven zodat ik de handdoeken en deken waar ze nu op lagen even kon wassen… en ze zijn met zijn vijven de kamer gaan verkennen… nog een aflevering van Psych gekeken… broodjes in de oven gedaan… en heerlijk zitten lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Legend of the Seeker… even bij Luna en de kittens wezen kijken en ze maken het goed in de voor hun nieuwe kamer in een vreemd huis… de afwas gedaan en daarna flink wat woorden zitten typen want er moest nog gelogd worden… de Dailymugshot gemaakt… en rond 15.00 uur afscheid genomen van de buurvrouw… die volgende week de laatste paar dingen en Luna en de kittens komt halen… een afspraak die ik had staan voor die zaterdag met mijn broertje afgebeld… want dat wordt teveel allemaal op één dag… een ijsje gegeten en nog een aflevering van Psych gekeken… verder gaan typen met de logjes… en nogmaals de kittens en Luna behandeld met het vlooien middel… bezig gegaan met de foto’s, een picasa album aangemaakt, onderschriften en tags erbij gezet… de dieren eten gegeven en zelf aten we patat, frikandel en gehakt balletjes… daarbij gekeken naar een aflevering van Hustle… Pascal is cartoon 101 gaan maken… zes logjes op dit blog geplaatst… en nog even zitten gamen bij Facebook… nog even bij de nieuwe buurman wezen kijken… die was om 15.00 uur gelijk begonnen met schilderen en dat resultaat was dan ook te zien… de film Scream 3 gekeken en daarna naar boven gegaan… nog even bij Luna en de kittens gekeken en daarna gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.