«
»

Zwangere Luna

Geplaatst op zondag 5 juli 2009 | 4 Reacties

Wederom vroeg wakker en gelijk gaan douchen… helaas geen Eek te bekennen, we hadden verwacht dat die wel honger zou hebben… even bij de zwangere Luna gaan kijken en die had alweer trek… dus gelijk der bakje bijgevuld… bij facebook weer wat mensen toegevoegd en besloten nog een aantal spellen te gaan spelen… om te kijken of het wat is en van een paar ben ik goed onder de indruk… die zien er echt leuk uit… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar twee afleveringen van Het Huis Anubis… afwassen en gelijk de Dailymugshot gemaakt… en toen kwam Eek aangewandeld als of er niets aan de hand was… met als cadeau een paar zwarte vegen over zijn oranje vacht… in ben gaan gamen bij facebook en even later zette Pascal de film Take the Lead op en die is eigenlijk wel heel erg leuk… dus zat ik meer te kijken dan te gamen… Eek was ondertussen alweer naar buiten Pascal is de negenenvijftigste strip over ons gaan maken… de zwangere Luna eerst eten gaan geven, en daarna onze huisdieren… aangezien het zondag is staat er bij ons patat op het menu… met daarbij frikandel en wat gehaktballetjes… wat zitten gamen beide op onze pc’s… Eek nog even naar buiten laten gaan… en toen leek het er even later op dat het zou gaan onweren… en de donderslagen waren wel te horen maar de regen wilde niet door zetten af en toe een spat… besloten de vuilnisbak dan alvast maar aan de weg te zetten… niet dat we straks door de regen moeten… en we waren niet de enige met het plan… want op eens werden er meerdere bakken alvast neergezet op de verzamelplek… en toen ik dat deed kwam Eek tegen, hem gelijk maar mee naar binnen genomen… nog even bij de zwangere Luna gekeken en die had haar bak alweer leeg gegeten, dus maar weer wat eten in der bakje gedaan… verder de film Independence Day zitten kijken en tot bedtijd zitten gamen bij facebook…

Reacties

4 Reacties to “Zwangere Luna”

 1. Truus
  juli 6th, 2009 @ 22:39

  Je hebt het maar druk met al die katten. Smile
  Die zwarte vegen kunnen van een auto komen. Ik zie wel vaker katten onder een auto zitten.

 2. Plato
  juli 7th, 2009 @ 09:08

  Gelukkig, Eek is weer terug. Kan ik eindelijk die strips gaan kijken (ik dacht steeds: dit is het laatste logje…jij met je inhaalslagen ook Smile ).

 3. Aline
  juli 7th, 2009 @ 11:59

  @ Truus ja het zal daar inderdaad wel van komen…

 4. Aline
  juli 7th, 2009 @ 12:00

  @ Plato tja ik deel mijn tijden wel eens anders in… en dan vergeet ik te loggen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.