«
»

Wii active

Geplaatst op donderdag 9 juli 2009 | 4 Reacties

32 minuten wii active programma
 253,5 calorieën verbrand

Reacties

4 Reacties to “Wii active”

 1. Xiwel
  juli 11th, 2009 @ 19:14

  Neem aan dat je toch zeker kcal (kilocaloriën) bedoelt. In een blikje cola light zit n.l. al 700 caloriën dus die paar honderd drink je er met 1 klein glas weer aan.
  Zelf fiets ik gewoon, dat spaart ook nog eens brandstof en (parkeer)ruimte uit.

 2. Aline
  juli 11th, 2009 @ 20:41

  @ Xiwel… ik bedoel het zo als het er staat… en het is een half uur bewegen die ik anders stil zou zitten… en ik hoeft mijn huis niet uit om naar het werk te gaan… als er al werk te doen is… dus het gaat om het bewegen… en alles helpt daarbij…

 3. Plato
  juli 13th, 2009 @ 09:01

  Alles helpt, dat is waar Ik kijk niet voldoende naar de kcal om te weten wat een goed effect is. Wat ik wel weet is dat je minder moet innemen dan verbranden omdat dat de enige manier is om af te slanken.
  En dat is moeilijk, weet ik uit ervaring.

 4. Aline
  juli 13th, 2009 @ 10:55

  @ Plato we nemen al minder in… maar nu ik eigenlijk alleen bij mijn pc hoeft te zitten… bewegen we te weinig…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.