«
»

Scannen

Geplaatst op maandag 6 juli 2009 | Geen reacties

Bed uit gekomen en gelijk gaan stofzuigen… de dames vinden het erg leuk om met de aarde van een plant te spelen… en die plant wordt dus elke nacht gebuikt om wat aarde uit te scheppen… buiten gelijk de bladeren weg gaan vegen… en het onkruiden weg gaan halen zodat het weer opgeruimd is… daarna de appendix aangepast die een klant door ons wil laten tekenen… en deze samen met een amendment uitgeprint voor Pascal zodat hij deze beide kon ondertekenen… waarna ik alles weer kon gaan inscannen en per email kon versturen naar Rusland… de handelingen van het printen en scannen hadden veel bekijks want Tuli slaapt normaal altijd op de printer… en dat ik nu kleppen open ging doen en lampjes aan ging zetten… en ook nog een geluid ging maken gevolgd door papier wat er door heen ging… dat was even heel raar en zelfs Tudi kwam aan de andere kant zitten… waarbij ze beide echt alle handelingen gingen volgen… en tussentijds probeerde Tudi mij te helpen door tijdens het scannen op de printer te klimmen en op printen te drukken… boodschappenlijstje gemaakt en daarna lopend de boodschappen gaan doen… nog wat mail weg gewerkt en een nieuwe versie van FireFox op mijn pc gezet… daarna heeft Pascal een simpel foutje van FireFox weten op te lossen… lunchen en daarbij gekeken naar drie afleveringen van Het Huis Anubis… afwassen en de Dailymugshot…mijn eigen mail even doorgelopen en weg gewerkt… bankzaken gaan regelen, waaronder de betaling van onze vakantie… en het abonnement van Koken en Genieten opgezegd… daarna mijn camera eens geleegd… en een fotoalbum bij Picasa aangemaakt en 7 logjes gaan maken op dit log… de dieren eten gegeven, zelf aten we doperwten en wortels met aardappels en worst… daarbij gekeken naar een aflevering van Eleventh Hour… Pascal is de zestigste strip over ons gaan maken… en ik ben gaan gamen bij facebook tot het bedtijd was… en Eek heeft bijna de hele avond gezellig bij me gelegen naast het toetsenbord…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.