«
»

Marathon

Geplaatst op zaterdag 4 juli 2009 | 4 Reacties

Heel erg vroeg wakker geworden en bijna gelijk al besloten dat we niet veel gingen doen… dit vanwege de warmte en eigenlijk omdat ik gewoon weg niet veel zin had in iets… wat ik wel leuk vond was gamen en met name het Mafiaspel op zoek naar de speciale cadeautjes voor the 4th op july… twee afleveringen van Herrie aan de Horizon zitten bekijken… erg handig dat uitzending gemist… lunchen en daarbij gekeken naar 2 afleveringen van Het Huis Anubis… afwassen en de Dailymugshot gemaakt… en toen wederom gamen en twee afelevringen van Herrie aan de Horizon zitten kijken… Pascal is de achtenvijftigste strip over ons gaan maken… de kat van buurvrouw eten gaan brengen… en die bleef liggen, we kunnen nu echt duidelijk zien dat ze zwanger is… en dat het volgende week al eens zover kan zijn dat zij onze kitten gaat baren… de kitten die dezelfde naam als haar moeder gaat krijgen en dat is puur toeval… daarna onze konijnen en katten eten gegeven… zelf hadden we Chicken Tonight Hawaï met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van Mental… verder met gamen bij facebook, wat ik nog steeds erg leuk vind… om 21.30 uur besloten nog even een rondje te gaan fietsen… en daarbij gekozen om richting het water te gaan en daar op een bankje zitten genieten van zonsondergang (zie foto’s)… een half uur later begon het flink af te koelen en zijn we weer terug naar huis gegaan… daar de rest van de avond zitten gamen… echter geen Eek meer gezien en die kwam ook niet thuis om te slapen… slik gaan we weer een nacht zonder hem…

Reacties

4 Reacties to “Marathon”

 1. Truus
  juli 6th, 2009 @ 22:35

  Wij geven onze katten om 10 uur nog wat te eten. Daarna mogen ze er niet meer uit. Smile

 2. Plato
  juli 7th, 2009 @ 09:07

  Die Eek houdt het wel vol he? Waar zou ie toch zitten?
  En nu ga ik echt naar die strips hoor.

 3. Aline
  juli 7th, 2009 @ 12:01

  @ Truus ze kunnen bij ons de hele dag door brokjes eten… en om 18.00 uur als wij beginnen met koken… dan zijn alle dieren aan de beurt…
  (die zwanger kat heeft wat meer eten nodig, dus die krijgt 3 keer te eten, naast haar brokjes )…

 4. Aline
  juli 7th, 2009 @ 12:02

  @ Plato die Eek houd de spanning er zeker in… en succes bij de strips…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.