«
»

Tosti’s ham/kaas

Geplaatst op maandag 15 juni 2009 | Geen reacties

Bed vroeg uit gekomen en gelijk aan het werk gegaan… geen mail dit keer voor de verandering… dus gelijk het laatste level van de snoep wereld gemaakt… daarna een paar recepten gezocht, een boodschappenlijstje gemaakt en de boodschappen gaan doen… thuis de boodschappen opgeruimd en de laatste paar dagen op papier gezet… lunchen en dat betekende vandaag tosti’s ham/kaas daarbij gekeken naar een aflevering van Veronica Mars… afwassen en testen of alles te spelen is in het spel… de eerste 17 levels van wereld 1 en 2 zijn op een paar kleine dingen na goed te spelen… en die kleine dingen heb ik gelijk aangepast… daarna begonnen aan ons eten, een stoofpot dus die kan maar beter op tijd aan staan… tijd voor de  Dailymugshot  en gaan gamen bij facebook, heerlijk ontspannen… de katten van de buurvrouw eten gaan geven… onze dieren eten gegeven en daarna zelf gaan eten, Stoofpot met rundvlees en pinda’s (zie recept)… tijdens het eten gekeken naar een aflevering van Veronica Mars… wat zitten gamen terwijl Pascal de negenendertigste over ons maakte… wederom en daarna de film Seven Pounds zitten kijken… daarna verder gaan gamen, bij Farmtown de laatste update (80.000 coins) dus dat betekent alles aanpassen en nu kan ik eindelijk eens voor huisjes en gebouwen gaan sparen… dus voorlopig blijf ik nog wel even door werken en landjes om ploegen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.