«
»

Plakboek

Geplaatst op zondag 14 juni 2009 | Geen reacties

Iets later dan anders mijn bed uit gekomen… maar het is zondag dus dat mag… besloten om het prikbord maar eens leeg te gaan halen… en daarna alles op maand gesorteerd… ondertussen Farmtown aangezet… bij dit spel van facebook kan je ook chatten en elkaar helpen met oogsten, en leukste is dat je daar beide wat extra zakgeld aan over houd… dus af en toe voor iemand wat oogst binnen gehaald… en verder geconcentreerd met het plakken bezig… lunchen en een aflevering van Veronica Mars gekeken… afwassen en daarna door met het inplakken en Farmtown… en dan valt dus op dat we best veel gedaan hebben in de eerste 5,5 maand van het jaar… maar goed het prikbord is weer leeg en kunnen we weer vol gaan maken… ondertussen heeft Pascal vanmiddag niet stil gezeten en is wallpapers van onze cartoon gaan maken en gelijk de achtendertigste strip over ons… nog wat zitten gamen en toen was het tijd om de katten van de buurvrouw eten te gaan geven… en daarna onze eigen katten en konijnen… als avondeten hadden we Kip Siam met rijst en daarbij gekeken naar twee afleveringen van Veronica Mars… nog even een cake gebakken en Pascal is de film How she moves gaan kijken terwijl ik bij facebook aan het gamen was… tijd voor de Dailymugshot  iets later dan gebruikelijk… en tot bedtijd blijven gamen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.