«
»

Hartige muffins

Geplaatst op zondag 24 mei 2009 | Geen reacties

Laat ons bed uit gekomen, douchen aankleden en naar beneden… even facebook bezocht en de mail door gelezen… Pascal is zijn vader gaan bellen om hem te feliciteren… en aangezien ik een week niet gelogd heb… er moest dus flink wat ingehaald worden… 3 logjes gemaakt en daarna was het tijd om te gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Robin Hood… afwassen en de konijnen kooien verschoond… nog maar eens 2 logjes gemaakt… de Dailymugshot gemaakt…   en toen werd het tijd om de foto’s van Madurodam uit te gaan zoeken… en aangezien ik er meer dan 350 had… was dat een klus waar ik nog al tegen op zag… daarnaast gemaakt met twee verschillende toestellen… kortom moest flink wat door nemen en uit eindelijk zijn er 170 overgebleven… na het op maat maken van de foto’s, eerst wat ander gedaan… namelijk het bakken van Hartige muffins… dat wil zeggen dat er ham en kaas door de muffins zijn gegaan… verder met de foto’s en deze online gezet in een map bij picasa… ondertussen de muffins al uit de oven gehaald… en daarna begonnen aan de onderschriften en de tags… als eten kipvleugels en patat en daarbij gekeken naar een aflevering van Primeval… daarna verder met de foto’s en de tags… Pascal is gaan gamen met Quake… en ik ben 4 logjes gaan maken… alvast de eerste muffins geproefd… en Pascal heeft de zeventiende strip over ons gemaakt…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.