«
»

Foto’s Zwanenwater

Geplaatst op woensdag 13 mei 2009 | 2 Reacties

Met de natuurgroep met zijn negenen het seizoen afgesloten door met zijn allen naar het Zwanenwater te gaan… dit is een nartuurgebied onder Callantsoog… en daar hebben we dus met zijn allen zo’n 2 uur rond gelopen en een ronde van 4,5 km gelopen… het weer zat erg mee vanavond… en dat leverde daardoor hele leuke foto’s op… een super mooi gebied waar ik nog wel eens heen wil… en het ligt op een afstand van 20 minuten met de auto, dus dat zal wel los lopen… meer foto’s

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Zwanenwater”

 1. Truus
  mei 27th, 2009 @ 19:57

  Fraaie foto’s weer Aline. Smile
  Toen wij in Callantsoog op vakantie waren zijn we natuurlijk ook naar het Zwanenwater geweest.

 2. Aline
  mei 27th, 2009 @ 23:36

  @ Truus, dat is heel verstandig… het is een super mooi gebied…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.