«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 2

Geplaatst op woensdag 13 mei 2009 | 2 Reacties

Vanavond mijn tweede avond bij de natuurgroep… en dat was dit keer dus met zijn allen erop trekken omdat dit de laatste avond van het seizoen is… de keuze is uiteindelijk gevallen op het Zwanenwater (zie foto’s)… dit is een gebied van Natuurmonumenten… en ik was er zelf nog niet eerder geweest… het ligt vlak onder Callantsoog… we waren met zijn negenen en hebben gekozen voor de route van 4,5 km… en we hebben daar zo’n twee uur over gedaan… vele foto’s gemaakt en lekker lopen kletsen en genoten van de natuur… na afloop nog even met zijn allen wat gedronken… vond het een zeer leuke avond…en de volgende zal pas in september gaan plaats vinden…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Natuurgroep 2”

  1. Tanya
    mei 15th, 2009 @ 11:38

    Leuk zo’n natuurfotogroep, zou ook wel wat voor mij zijn, als ik wat meer tijd had.

  2. Aline
    mei 15th, 2009 @ 12:00

    @ Tanya het is inderdaad leuke kleine groep binnen de fotoclub…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.