«
»

Farms

Geplaatst op vrijdag 8 mei 2009 | 4 Reacties

Dankzij Kaatje heb ik nu twee boederijen… en ben ik dus druk bezig met het verbouwen van groentes, fruit en het houden van dieren… kortom twee hele leuke spellen… en om deze te laten zien even twee screenshots gemaakt… deze twee spellen hebben veel overeenkomsten… en zijn net als de andere drie spellen die ik regelmatig speel op facebook verslavend… de bovenste is dus Myfarm en de andere is Farmtown… maar goed ik vermaak me er prima mee… en ik ben niet de enige… kortom bij deze dus een eerste kijkje in de twee boederij spellen…

Reacties

4 Reacties to “Farms”

 1. Laura
  mei 9th, 2009 @ 19:40

  Heerlijk verslavend zo spellen!!

 2. Aline
  mei 9th, 2009 @ 22:41

  @ Laura inderdaad…

 3. Tanya
  mei 10th, 2009 @ 20:54

  Dat klinkt inderdaad als twee leuke spellen, jammer dat ik geen tijd over heb..
  Fijne avond!

 4. Aline
  mei 10th, 2009 @ 21:26

  @ Tanya het kost inderdaad wel wat tijd om spellen te spelen… maar het is dan ook wel leuk tijdverdrijf…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.