«
»

Android markt

Geplaatst op woensdag 13 mei 2009 | 4 Reacties

Wakker geworden en we hadden gelijk goed nieuws te pakken… Google Android gooit de markt open voor Nederlandse ontwikkelaars… en daar zaten wij nu juist met ons spel op te wachten… dit betekent dat wij ons zelf een week geven en dan het eerste spel voor op de Android klaar willen hebben… we zijn al heel ver, dus dit doel moet haalbaar zijn… wat zitten gamen bij facebook… wat reacties op de mails gehad die ik gister verstuurd had… dus gelijk maar alles wat nogmaals een antwoord moest hebben een antwoord gegeven… daarna was er even tijd voor de Dailymugshot… 3 logjes op dit log geplaatst… daarna even zitten tuinieren bij facebook met de twee boerderij spellen… daarna de foto’s van de huisdieren veranderd en die van de katten gelijk toegevoegd… het formaat iets groter gemaakt, en wat teksten zitten aanpassen… lunchen en daarbij naar een aflevering van Gossip Girl gekeken… daarna de afwas gedaan… de foto van mij en Pascal veranderd in een recente foto… daarna voor het spel alle Engelse teksten naar het Nederlands zitten vertalen… zodat we het spel gelijk in een paar talen kunnen aanbieden… uiteraard ook gelijk gaan testen of alle Nederlandse teksten wel goed in het scherm passen… want sommige zinnen zijn gelijk een stukje groter geworden… daarna vond ik het tijd om even te zitten gamen bij facebook… nog wat veranderd in de categorieën, moest er nog een aantal bij zetten, die al even in gebruik zijn… en gelijk het zoeken in de dvd’s makkelijker gemaakt, door er een alfabet op te zetten… een uur eerder dan anders aan het eten begonnen… en dat was dit keer simpel, Duits biefstuk, gebakken aardappels en doperwten…  en om 18.15 uur liep ik richting de fotoclub… om even later naar het Zwanenwater te gaan voor een wandeling te maken (zie foto’s)… na afloop met zijn allen nog wat gedronken en even nagezeten… een paar zijn er zelfs nog even wat kroketten gaan halen… en laten we zeggen het seizoen van de natuurgroep is goed afgesloten… thuis bijna gelijk gaan douchen, was wel nodig na zo’n wandeling… de foto’s op de pc gezet en dat waren er erg veel… Pascal heeft inmiddels een zesde strip gemaakt, met de katten in de hoofdrol… en ik ben nog even lekker gaan gamen bij facebook…

Reacties

4 Reacties to “Android markt”

 1. Plato
  mei 15th, 2009 @ 09:20

  Natuurlijk heb ik ook die zesde strip gelezen. ik durf hem niet aan Maria te laten zien want dan schiet ze met scherp richting den Helder. Maar ik vind hem natuurlijk gewoon erg leuk. Als er een album uitkomt, koop ik het. Iets voor het NHD?

 2. Aline
  mei 15th, 2009 @ 10:38

  @ Plato ze zijn natuurlijk wel gebaseerd op ons leven… en dus ook erg leuk om te zien nadat je weet wat we gedaan hebben… weet niet of ze los ook waarde hebben…

 3. plato
  mei 15th, 2009 @ 14:24

  Ze zijn ook los leuk, vooral getekend. Het zal alleen niet meevallen steeds een sterke pointe te vinden en daar valt en staat een strip mee. Maar hij is pas bezig he. Zoiets moet groeien.

 4. Aline
  mei 15th, 2009 @ 14:39

  @ Plato soms gebeurd er gewoon wat, waarvan je gelijk denkt ow dat is iets voor de strip… hoe het er dan uit gaat zien dat is aan Pascal… maar er zijn ook grappen en dingen die altijd kunnen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.