«
»

Aanpassing

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2009 | 6 Reacties

Vroeg wakker en gelijk maar een logje gaan maken (zijn we eindelijk weer eens bij)… even zitten gamen bij Facebook… en gelijk de foto bij Dailymugshot gemaakt… mail doorgelezen en daarna voor het werk een flinke stapel mails weg gewerkt… en eigenlijk waren dat alleen maar mails met een herinnering dat wij nog wat informatie willen… of eindelijk eens een reactie… en dat leverde gelukkig gelijk een aantal reacties op… en dat is natuurlijk altijd fijn… daarna wederom wat zitten gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Primeval… samen afwassen en even samen naar de Vomar gelopen om slagroom te halen, dat was gister uitverkocht… wederom even gamen, na ja tuinieren bij facebook… en daarna eindelijk weer eens iets aan mijn fotocursus gedaan… en daar dan gelijk een logje overgemaakt… en toen vond ik het tijd worden om mijn log aan te passen… een aantal dingen gebruik ik niet meer… dus dat staat alleen maar in de weg… en ik wilde eens wat andere kleuren… en aangezien Pascal nu een strip van ons heeft… en daar regelmatig een update op maakt… en zijn blog veranderd heeft (ook zijn rssfeed) kan ik niet achterblijven… en uiteraard heb ik hem even heel erg lief aangekeken om te vragen of hij een kopfoto wilde maken… en of dit dan mocht met onze stripfiguren en de beestenboel… zoals jullie kunnen zien heeft Pascal een hele mooie kopfoto gemaakt… nog wat zitten gamen bij facebook… als eten, Bloemkoolschotel met gehaktballen (zie recept)…tijdens het eten naar een aflevering van The Mentalist zitten kijken… nog even snel de boerderijen bezocht op facebook…. en daarna naar de fotoclub (zie logje fotoclub)… en terwijl ik nog even heerlijk zat te gamen bij facebook… was Pascal bezig zijn vijfde strip over ons te tekenen… nog even de kleuren van het blog aangepast naar de kleuren die in mijn kopfoto zitten zo dat het wat rustiger voor het oog is… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

6 Reacties to “Aanpassing”

 1. Kaatje
  mei 13th, 2009 @ 16:34

  Als ik bij alle 75 logjes een reaktie moet plaatsen die ik net gelezen heb ben ik wel even bezig. Had te lang geen tijd gehad een blogrondje te doen. Moet eerlijk zeggen dat de gameverslaving hier ook debet aan is. Geweldig leuke kopfoto en die stripjes vind ik superleuk. Keep on going, gamevriendinWink

 2. Aline
  mei 13th, 2009 @ 16:49

  @ Kaatje ik had je al even niet gezien hier… en ik heb last van dezelfde verslaving… moet zelf ook binnenkort een grote blogronde doen… En yep ik ben zelf ook erg blij met de kopfoto…

 3. Truus
  mei 13th, 2009 @ 18:21

  Het is echt mooi geworden Aline. Smile
  Ook het 5e stripje is leuk. Wink

 4. Aline
  mei 13th, 2009 @ 22:48

  @ Truus dank je wel… het is weer eens wat anders…

 5. Plato
  mei 14th, 2009 @ 09:01

  Hee, Pascal, dat heb je mooi gedaan man, die kopfoto. Ziet er allemaal perfect uit. Ik ga eens bij die strips kijken nu.

 6. Aline
  mei 14th, 2009 @ 09:37

  @ Plato dat heeft Pascal inderdaad mooi gedaan, enne zeker de moeite waard ze allemaal te bekijken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.