«
»

Oplossing

Geplaatst op woensdag 8 april 2009 | 2 Reacties

Even na 9.00 uur bed uit gekomen, wassen, aankleden en door naar beneden… pc aangezet en de mail weg gewerkt… daarna levels gaan bouwen voor Mechanics Touch… level 4 en level 5 zijn dus inmiddels af… uiteraard deze daarna gaan testen om te kijken of er nog iets veranderd moest worden… lunchen en daarbij een aflevering van Flash Point gekeken… afwassen, stofzuigen en het aquarium schoongemaakt… en heb eindelijk de oplossing gevonden hoe ik de beelden weer wit kan krijgen… ze worden in het water bij de vissen namelijk vrij bruin… en de oplossing is simpel een tandenborstel gebruiken en het werkt echt perfect… nog wat zitten testen met Mecahnics Touch… en daarna wat zitten gamen bij Zonnigforum… wat foto’s gemaakt, en daarna een logje gemaakt… het eten gaan maken bloemkool, boomstam, aardappels, witte saus en jus… en daarbij een aflevering van The Mentalist gekeken… daarna naar de fotoclub gegaan (zie logje natuurgroep)… rond 22.00 richting huis gegaan en daar samen met Pascal twee afleveringen van Criminal Minds gekeken… en daarna was het bedtijd…

Reacties

2 Reacties to “Oplossing”

  1. Truus
    april 14th, 2009 @ 14:47

    Even dacht ik dat het schoonmaken van die beelden bij een Game hoorde… Wink

  2. Aline
    april 14th, 2009 @ 15:01

    @ Truus nee het gaat om beelden in het aquarium die aardig wit zijn… maar na verloop van tijd verkleuren…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.