«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 1

Geplaatst op woensdag 8 april 2009 | Geen reacties

Zo had ik mij vorige week dus opgegeven bij de natuurgroep van de de fotoclub… zij hebben eenmaal per maand, op de tweede woensdag van de maand een avond… vandaag dus mijn eerste keer… en we waren met een paar nieuwe mensen bij deze groep gekomen… de groep bestaat op dit moment uit 14 leden… en veel groter zal het niet gaan worden… de groep is eigenlijk het gehele jaar door bezig met het voorbereiden op de avond in maart… vandaag dus een bespreking over hoe het was, en wat er het komende jaar gaat komen… en een aantal hadden nog wat foto’s mee genomen… ik kan dus nagaan denken over wat ik wil gaan presenteren volgend jaar maart… en volgende maand is de laatste avond van dit seizoen en dan gaan we met een aantal leden een foto-tocht doen, ergens in de buurt om het seizoen af te sluiten…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.