«
»

Mijn foto in de krant

Geplaatst op donderdag 26 maart 2009 | 4 Reacties


Af en toe zet ik op de site van het Helders Weekblad wel eens een foto neer… je kan daarmee kans maken dat hij in het weekblad wordt opgenomen bij de lezersfoto een rubriek op de achterkant… waar de foto dan groot op vermeld wordt… echter bij het door bladeren van het Heldersweekblad, viel een foto bij een artikel over grondwater mij wel erg op… en toen ik goed keek zag ik mijn naam er ook nog bij staan… de foto is gemaakt in de Harmslootvalei op 17 maart… en het was ons ook al opgevallen dat het waterpeil hier veel hoger was dan vorig jaar…

Reacties

4 Reacties to “Mijn foto in de krant”

 1. Truus
  maart 29th, 2009 @ 21:56

  Leuk, je wordt nog beroemd Aline! Smile

 2. Aline
  maart 30th, 2009 @ 07:55

  @ Truus het zal mij benieuwen of mensen die ik ken in Den Helder het door hebben…

 3. Plato
  april 3rd, 2009 @ 09:26

  Wat een leuk succes, Aline. Het is ook een supermooie foto.

 4. Aline
  april 4th, 2009 @ 17:15

  @ Plato het is een super unieke en leuke ervaring… en wat mij betreft gebeurd het vaker…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.