Gevuld brood met shoarma-groenteschotel
Geplaatst op zaterdag 14 maart 2009 | 10 Reacties
Benodigd voor 2 personen: * 1 Turks of Marokaans brood * 1 eetlepels olie * 300 gram shoarmavlees * 300 gram boerensoepgroente * saus naar keuze
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de shoarma 4 minuten. Schep de soepgroente erbij en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. maak intussen het brood een beetje vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is. Snijd het daarna horizontaal en verticaal door… zodat je 1/4 overhoud van het brood… en vul het brood met de met saus en de shoarma-groente…
Bron: Boodschappen 1 – 2009
Reacties
10 Reacties to “Gevuld brood met shoarma-groenteschotel”
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.
maart 15th, 2009 @ 11:47
Het ziet er ontzettend goed uit!! Maar toch haal ik liever mijn shoarmabroodje bij een shoarmaboer… nog zo makkelijk!
maart 15th, 2009 @ 12:22
beetje knoflook saus erbij ….
(trouwens als je zelf groentjes snijdt kun je er erg goed stengels bleekselderij in versnijden, smaakt heel lekker tegen de shoarma aan!)
maart 15th, 2009 @ 14:44
@ Daisy shoarma maken we over het algemeen altijd zelf klaar…
maart 15th, 2009 @ 14:48
@ Jaartal daar kwamen wij nu ook achter… zelf groentes erbij doen ipv soepgroente kan natuurlijk ook…
maart 15th, 2009 @ 16:29
Nou dat ziet er erg smakelijk uit!!
Liefs:Wilma.
maart 15th, 2009 @ 17:35
@ Wilma het was ook erg smakelijk…
maart 15th, 2009 @ 18:53
hoi, wilde je eigenlijk een mailtje sturen, want de reden dat ik hier weinig kom is omdat mijn mcAfee SiteAdvisor een waarschuwing geeft, voor weet ik veel adware en allerlei ander ongein…
en we hebben al zoveel gecrashte pc´s achter de rug, dat ik nu wat voorzichtiger ben geworden.
maar ik wilde je bedanken voor je feedback op mijn log, dank je wel daarvoor…maar weet jij waarom ik waarschuwingen krijg?
maart 15th, 2009 @ 19:48
@ Assyma ik heb totaal geen idee waarom jij waarschuwingen krijgt… ik heb zelf nog nimmer een gecrashte pc gehad… maar kan me voorstellen dat je dan voorzichtiger wordt…
maart 16th, 2009 @ 13:55
Oh lijkt me heerlijk! Ik maak het zelf ongeveer hetzelfde. Ik gebruik Pitabrood (niet dat pitabrood dat je in de supermarkt kan kopen, maar dat iets grotere dat ze gebruiken voor broodjes kebab). En dan dress ik het met verse sla. En als saus gebruik ik knoflooksaus en sambal. Ow ja, aan het vlees voeg ik wel een beetje zout toe tijdens het bakken, anders vind ik het een beetje flauw smaken. Jouw versie lijkt mij ook wel lekker, ga het zeker een keer proberen!
maart 16th, 2009 @ 16:39
@ Jasmine normaal doen wij ook pitabroodjes en sla en voor mij knoflooksaus en voor mijn vriend whiskeysaus… maar dit leek me wel een keer een gezondere manier…