«
»

Librarian

Geplaatst op donderdag 5 februari 2009 | 4 Reacties

Even na 9.00 uur bed uit gekomen… pc aangezet Polyvore zichtbaar gemaakt en 2 logjes op dit log gemaakt… daarna internetten, email, friendfeed, netlog en facebook… lopend samen de boodschappen gaan doen… de konijnen kooien verschoond… en bij Goodreads wat dingen aangepast aan boeken en auteurs-pagina’s dankzij de librarian-rechten… wilde daarna even internet bankieren maar de site had problemen… een vroege lunch en daarna door naar het werk voor een middag-avond dienst… in staan, uitbellen, vraagbaak en klachten… als avondeten had ik bami met bapi bangang… de rest van de avond uitbellen en vraagbaak… naar huis gereden en gelijk wat geld overgemaakt naar mijn doorlopend krediet… heb een cadeautje van Pascal gekregen… email doorgelezen en de reacties op dit log… een spammer een ban gegeven, helaas was hij jullie niet ontgaan…  en bij Goodreads nog meer dingen aangepast aan boeken en auteurs-pagina’s… nog even wat zitten lezen en daarna naar bed gegaan..

Reacties

4 Reacties to “Librarian”

 1. Sien
  februari 6th, 2009 @ 22:08

  De Dag was weer goed gevuld Aline.
  Ik denk als een dag 36 uur heeft, jij nog tijd tekort zal komen
  Fijn Weekend
  Groetjes Sien

 2. Aline
  februari 6th, 2009 @ 22:40

  @ Sien ik zal altijd tijd te kort komen…

 3. Truus
  februari 9th, 2009 @ 14:35

  O, was dat een spammer… Frown
  Wat leuk, een cadeautje krijgen! Smile

 4. Aline
  februari 9th, 2009 @ 22:38

  @ Truus ja spammers als deze krijgen gewoon een ban… daar heb ik geen problemen mee…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.