«
»

Smilenote

Geplaatst op dinsdag 20 januari 2009 | 2 Reacties

Om 7.20 uur op de wekker wakker geworden… douchen, aankleden, lunch pakken, medicijnen innemen… en door naar het werk voor een dagdienst… in gestaan, klachten behandeld en vraagbaak… en na het werk weer naar huis gereden… als eten sla, komkommer, hamburger en een gekookt ei… en daarbij gekeken naar de Legend of the Seeker… mail doorgelezen en wat mails verstuurd… een logje gemaakt op dit log en voor het eerst sinds lange tijd een Smilenote gemaakt… eigenlijk iets wat ik weer vaker moet het is namelijk erg leuk om terug te lezen… nog wat gesurfd op het internet… op tv naar Gordon Ramsay gekeken… en om 0.00 voor de laatste keer de antibiotica ingeslikt… en daarna gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Smilenote”

  1. Liesbeth
    januari 22nd, 2009 @ 19:11

    Oh ja, smilenotes. En het is zo leuk om elke keer te benoemen waar je blij van word, in plaats van te bedenken wat er niet leuk is….

  2. Aline
    januari 22nd, 2009 @ 19:40

    @ Liesbeth inderdaad… en ik gebruik de smilenote de laatste tijd veel te weinig…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.