«
»

Karten

Geplaatst op vrijdag 23 januari 2009 | 8 Reacties

Op de wekker om 7.30 uur wakker geworden en gelijk gaan douchen en aankleden, lunch gepakt en door naar het werk voor een dagdienst… uitbellen, instaan, klachten en vraagbaak… een nieuw lesboek gekregen omdat ik maart weer 3 dagen op cursus mag… WFT Hypothecair krediet, de cursus waar ik vorig jaar april voor gezakt ben… dus ik ga mijn uiterste best doen om het nu in één keer te halen… na het werk even getankt en door naar huis… als eten gebakken aardappels, speklapje en voor mijn mexican groente mix en voor Pascal bruine bonen… daarbij naar een aflevering van The Mentalist gekeken… de pc aangezet en reacties gelezen, mail doorgenomen… wat set bij Polyvore hersteld… omdat er wat dingen van Polyvore verwijderd zijn… ondertussen naar Xfactor zitten kijken en daarna naar Gossip Girl… nog even op de Wii met Mario kart zitten spelen samen… wederom een visje overleden dus er zijn er nu nog maar 9 over… op facebook met Bibi gespeeld… ondertussen nog wat zitten kijken van Waar is de Mol… en even later was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

8 Reacties to “Karten”

 1. Jan Hielke
  januari 24th, 2009 @ 14:15

  wat kun je toch veel doen op een dag! Voor je het weet is ie weer voorbij.

 2. Billy
  januari 24th, 2009 @ 16:02

  Waar is de Mol, is dat een spelprogramma waarbij deelnemers moeten uitvissen wie er de “MOL” is in het gezelschap? Kregen wij hier vroeger te zien, en vond ik een fantastisch programma. Lekker meedoen en raden wie het zou kunnen zijn…spannend!
  Groetjes, Aline!

 3. Aline
  januari 24th, 2009 @ 19:11

  @ Jan Hielke je kan inderdaad veel doen op een dag…

 4. Aline
  januari 24th, 2009 @ 19:14

  @ Billy nee het spelprogramma is Wie is de mol?.. en wij hebben gekeken naar Waar is de mol?.. en dat is een programma met Johnny de Mol die een week op vakantie gaat met een bekende Nederlander… meestal naar een plek waar de BNer in zijn/haar jeugd op vakantie ging…

 5. Elmar
  januari 24th, 2009 @ 20:09

  Zo te horen heb je je niet verveeld….
  groetjes en een fijne zondag!

 6. Truus
  januari 24th, 2009 @ 21:52

  Bibi blij! Wink
  Succes met je (herhalings)cursus. Smile

 7. Aline
  januari 24th, 2009 @ 23:22

  @ Elmar wij hebben ons inderdaad niet verveeld…

 8. Aline
  januari 24th, 2009 @ 23:29

  @ Truus je ziet het Bibi wordt niet vergeten… en dank je wel heb wel zin in de cursus… en als ik deze haal dan heb ik er geloof ik nog iets van 3 te gaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.