«
»

Boekenlijst

Geplaatst op maandag 19 januari 2009 | 16 Reacties

Op de wekker wakker geworden en om 8.00 uur gelijk de medicijnen ingenomen… halve nacht wakker gelegen dus dat is een stuk minder… en om 8.30 uur het werk gebeld en overleg gehad en daarbij aangegeven morgen weer te willen werken (mits het niet erger wordt natuurlijk)… even op facebook Bibi wat aandacht gegeven… en daarna de konijnenkooien verschoond… boodschappenlijstje gaan maken en daarna ook gelijk naar de winkel gegaan… de reacties en de mail door gelezen… twee logjes op dit log gemaakt… geluncht en daarbij naar een aflevering van Fringe gekeken… nu heb ik het een tijd geleden over Librarything gehad maar echt lekker vond ik het niet werken… en nu heb ik dus een andere site gevonden, Goodreads… je kan er veel meer mee en het werkt een stuk makkelijker… dus ben gelijk maar bezig geweest met mijn boeken toe te voegen… en dit zijn dan de boeken die ik bezit… wat ik van de week nog wil doen is boeken toevoegen die ooit gelezen heb via de bibliotheek… een hoop boeken kan ik me zo nog wel herinneren… het eten gemaakt, lekker makkelijk in slechts één pan boerenkool met worst, en een klein pannetje voor de jus… en daarbij een aflevering van Legend of the Seeker gekeken… daarna verder gegaan met Goodreads en daar de zelfgeschreven verhalen van de wow neergezet… met uiteraard een kleine toelichting… maak er nu dus één verhalen bundel met losse verhaaltjes van… kortom vind deze boekensite erg leuk en makkelijk in gebruik… besloten nog een film te gaan kijken, College… een set gemaakt bij Polyvore en daarvan gelijk een logje… mijn aanvraag voor liberian is goed gekeurd bij Goodreads, dus heb gelijk rechten gekregen om dingen aan te passen… en een paar bekenden van friendfeed toegevoegd als vriend… en daarna was het tijd voor de laatste medicijnen voor vandaag en om naar bed te gaan…

Reacties

16 Reacties to “Boekenlijst”

 1. Carla
  januari 21st, 2009 @ 09:39

  Je bent er maar druk mee.
  Ik ben helemaal geen boekewurm, dus aan mij niet besteed hoor.
  Heb jezelf wel het gevoel dat je wat beter word nu??
  fijne dag…liefs Carla.

 2. Helma
  januari 21st, 2009 @ 11:10

  Ik zal eens een kijke nemen op de boekensite die je noemt. Ben je ook zo gek op lezen?
  wens je een fijne woensdag,
  KisHelma

 3. suus
  januari 21st, 2009 @ 12:11

  Bezige bij.. Wink
  Ik ga even een kijkje nemen op die site.

 4. Marijke
  januari 21st, 2009 @ 12:56

  Hmm.. ik heb niet zoveel met boeken. Behalve dan dat ik ze behoorlijk vaak moet lezen voor school Smile

 5. ida
  januari 21st, 2009 @ 13:05

  Ik las dat je ziek ben geweest ,ja half Nederland heeft de griep .
  Maar gelukkig gaat het alweer beter met je .
  Liefs ida

 6. wilma
  januari 21st, 2009 @ 14:25

  Hoi Aline,
  Ik kom juist tijd tekort…heb nog zoveel boeken liggen die ik graag wil lezen.
  Jullie aan de boerenkool…wij aan de hutspot.
  Liefs:Wilma.

 7. Elmar
  januari 21st, 2009 @ 18:06

  Lezen, ik wou dat ik er meer tijd voor had!
  Wij eten lekker Oosters, kip madras, of kip matras zoals mijn kinderen het noemen.
  groetjes,
  Elmar

 8. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:26

  @ Carla ik ben inmiddels alweer 2 dagen aan het werk…

 9. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:27

  @ helma ik zou er eigenlijk nog meer tijd voor moeten maken…

 10. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:27

  @ Suus ik moet toch wat doen he…

 11. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:28

  @ Marijke ik heb het nooit erg gevonden om voor school te lezen… al moet ik wel toegeven dat ik er ook jaren heb tussen zitten dat ik bijna niets lees… maar heb zo mijn periodes en dan is lezen heerlijk…

 12. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:29

  @ Ida inderdaad heel veel mensen hebben de griep of net gehad…

 13. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:30

  @ Wilma ik moet er ook nog heel veel lezen hoor… dat ik gelukkig ook aangeven… of ik ze al gelezen heb of nog moet lezen… enne wij gaan vandaag aan de hutspot…

 14. Aline
  januari 21st, 2009 @ 18:30

  @ Elmar ik maak de tijd meestal in mijn pauzes op het werk… enne Kip madras is ook zalig…

 15. Truus
  januari 21st, 2009 @ 21:54

  Ik dacht al, komt Bibi geen aandacht tekort… Wink
  Enne, weer aardig wat gedaan. Smile

 16. Aline
  januari 21st, 2009 @ 22:10

  @ Truus Bibi komt inderdaad aandacht tekort…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.