«
»

APK

Geplaatst op donderdag 29 januari 2009 | 2 Reacties

Om 7.45 uur uit bed gekomen… ondanks dat ik pas om 12.30 uur moest beginnen… aankleden, pc aangezet en een logje gemaakt… wat mails doorgelezen, en fotologs bezocht met behulp van googlereader… om 9.15 uur vertrok in naar Hoorn… dit omdat mijn auto een kleine beurt en een APK keuring moest hebben… ondertussen heb ik zitten lezen en de rekening viel dit keer vet mee… had ook een kortingsbon voor apk, afmelden en roetmeting op kosten van de garage (dus dat scheelde een hoop)… om 11.50 uur kon ik eindelijk doorrijden naar werk, voor mijn eerste middag-avonddienst sinds lange tijd (juni vorige jaar was mijn laatste)… op het werk nog even snel gelunched… ingeschakeld gestaan, uit gebeld en vraagbaak gespeeld… en als avond eten had ik Spaghetti… ’s avonds dezelfde taken als ’s middags… en na het werk naar huis gereden… beetje bij de pc gezeten en wat mail door gelezen… maar ik was best moe na zo’n lange dag… dus al vrij snel mijn bed opgezocht…

Reacties

2 Reacties to “APK”

  1. Truus
    januari 31st, 2009 @ 21:42

    Je auto kan dus (als het goed is) weer een jaar vooruit. Smile

  2. Aline
    februari 1st, 2009 @ 10:49

    @ Truus inderdaad… en daar ben ik wel blij mee… hij maakte trouwens een raar geluid als je een constante afstand wilde rijden… en dat hebben ze ook verholpen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.