«
»

Alkmaar

Geplaatst op donderdag 22 januari 2009 | 2 Reacties

Op de wekker om 7.30 uur wakker geworden, wassen en aankleden… nog even een paar gelezen boeken toegevoegd aan de Goodreads… met nam wat boeken die ik mijn jeugd gelezen heb… door naar het werk voor een ochtenddienst… ingestaan, vraagbaak gespeeld, klachten en daar naast veel gelachen en dat mag natuurlijk ook wel eens… om 13.00 uur naar huis, daar snel een broodje gegeten en door naar het ziekenhuis… om 14.15 uur had ik een afspraak met de internist, was eigenlijk meer een afsluitend gesprek… hij draagt me ook weer over aan de huisarts… naja overdragen, die heeft het allang overgenomen… heb ook verteld dat zij in november een ander medicijn heeft voorgeschreven… en dat ik nu inmiddels weer volledig aan het werk ben… vanuit uit het ziekenhuis zijn we gelijk doorgereden naar Alkmaar waar we om 15.30 uur dan ook al waren… een nieuwe pomp voor het aquarium gekocht… iets lekkers voor de konijnen, Tarwe aren mix… en daarna naar de Media markt gegaan… dat was ons doel ook om naar Alkmaar te gaan… en daar hebben we beide een nieuwe camera gekocht… dit omdat we beide veel fotograferen… en het het super leuk vinden beide om te doen… even voor 17.00 uur reden we de stad weer uit en daardoor was het onderweg gelukkig niet erg druk…gelijk doorgereden naar de supermarkt voor de boodschappen voor de komende paar dagen… bij thuiskomst bleken mijn visitekaartjes er al te zijn… snelle service want het zou 21 dagen duren… en gelijk chinees eten besteld, welke een kwartier later al bezorgd werd… tijdens het eten naar Blade gekeken… en aangezien onze nieuwe camera’s op een accu werken deze gelijk opgeladen… terwijl Pascal de film The Pursuit of Happyness keek… was ik bezig zijn lijst met boeken aan te vullen op Goodreads… daarna nog een paar logjes op dit log gemaakt… en de dag afgesloten met een polyvore en daar nog snel een logje van gemaakt en toen was het bedtijd…

Reacties

2 Reacties to “Alkmaar”

  1. Truus
    januari 24th, 2009 @ 21:49

    Je bent bijna niet bij te houden Aline, hihihi. Vergeet je de arme Bibi niet?! Wink

  2. Aline
    januari 24th, 2009 @ 23:27

    @ Truus soms heb je van die dagen… die zijn wat langer dan anders lijkt wel en dan doe je zomaar wat meer…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.