«
»

Vissticks

Geplaatst op dinsdag 16 december 2008 | 6 Reacties

Om 7.30 uuur bed uitgekomen, wassen, aankleden, lunch pakken… en toen was er nog even tijd om de mail door te lezen… daarna naar het werk gereden voor wederom een dagdienst… moest uitbellen en dat ging nogal snel… dus mocht ik polissen gaan afkopen… na de lunch een presentatie gehad van een afdeling die sinds januari bestaat… en was heel erg interessant om te zien wat zij doen… heel erg leerzaam om te weten… daarna verder met afkopen van polissen… en daarbij vloog de tijd echt om… om 17.30 uur naar huis gegaan… en daar had Pascal het eten al weer klaar… wortel, aardappels, vissticks en jus en daarbij naar Heroes gekeken… geen zin om te loggen dus ben ik gaan gamen bij Zonnigforum en heb weer een paar scores verbeterd… Herman den Blijker en Gordon Ramsay gevolgd… en daarna nog een aflevering van Robin Hood gekeken… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

6 Reacties to “Vissticks”

 1. Pascal
  december 17th, 2008 @ 10:47

  …en nog maals, de serie Robin Hood is goed! ;p

 2. Aline
  december 17th, 2008 @ 10:52

  @ Pascal… gelukkig wel anders kijken we naar iets wat we niet leuk vinden…

 3. Leo
  december 17th, 2008 @ 16:58

  Polissen afkopen, als in mensen die met pensioen gaan en een oudedag-uitkering kunnen nemen?

 4. Aline
  december 17th, 2008 @ 18:10

  @ Leo nee als in kapitaal-polissen…

 5. Plato
  december 18th, 2008 @ 12:49

  Stel je voor dat je alle beschreven dagen nu eens in een dagboek zou zetten. En je zou er eens een uur of twee in gaan lezen. Hoe zou je dan terugkijken op een bepaalde periode? Ik heb het ook eens gedaan. Maar ik kon het niet volhouden om het op te schrijven. Eigenlijk jammer.

 6. Aline
  december 18th, 2008 @ 21:13

  @ Plato daar had ik vroeger ook wat moeite mee… maar ik geloof dat ik sinds januari 2007 echt elke dag beschreven heb… en ik blader ook wel eens terug en dat is best leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.