«
»

Twitter updates

Geplaatst op donderdag 6 november 2008 | 4 Reacties

Heb het al eens over Twitter gehad en wat dat betekent… nu ik wat meer ruimte in de grijze balk heb gekregen door alle linken onder slechts één plaatje bij elkaar te zetten… kan ik ook weer wat leuke dingen toevoegen aan dit log… waaronder nu dus een lijstje met de laatste vijf Tweets die ik geplaatst heb… dit is uiteraard niet nieuw op mijn weblog… echter toen ik mijn layout veranderde heb ik het niet meer terug geplaatst… dus bij deze weer terug van weg geweest… en als jij ook een Twitter hebt mag je me toevoegen (als je dat niet al gedaan hebt)

Reacties

4 Reacties to “Twitter updates”

 1. Fay (suus)
  november 7th, 2008 @ 10:18

  Joehoeee ik heb ook twitter.. moet nu snel weer verder met mn werk maar zal straks even kijken hoe ik je toe kan voegen.. Eecht leuk.. heb m nu rechts boven aan mn log staan Smile

 2. Aline
  november 7th, 2008 @ 10:29

  @ Fay komt goed dan voeg ik jou gewoon toe…

 3. Plato
  november 7th, 2008 @ 16:44

  Zal ik toch eerst moeten weten wat twitter is.

 4. Aline
  november 7th, 2008 @ 18:11

  @ Plato dat heb ik onder de link bij betekent neergezet…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.