«
»

Tv

Geplaatst op zondag 16 november 2008 | 4 Reacties

Wakker geworden en gelijk het bed uit gegaan… logjes gemaakt op dit log… bij Polyvore weer lekker creatief geweest… en daar een logje van gemaakt… Pascal kwam beneden heeft dus behoorlijk uitgeslapen… wat artwork-plaatjes gezocht voor op mijn Tumblr… broodjes in de oven gedaan en daarna belegd… tijdens de lunch naar Ik hou van Holland gekeken… de kooien van de konijnen verschoond… wasmachine had weer last van de zelfde error als vorige week… dus dit maar weer verholpen, de oorzaak was zelfde reden als de vorige keer… onze badmat die veel pluizen verloren heeft… ondertussen is Pascal even gaan stofzuigen… op mijn pc wat plaatjes bij elkaar gezet in een map… en daarna een nieuwe categorie in het leven geroepen… onderschriften, heb zo ongeveer al 70 plaatjes staan die ervoor geschikt zijn… en anders zoeken we er gewoon wat nieuwe bij… googlereader gevolgd en zo een flinke blog-ronde gedaan… de linken op de link-pagina bijgewerkt… staan weer nieuwe bij, zijn er ook een paar van af en er zijn er een paar veranderd… kortom het is weer up to date… op BBC naar Merlin gekeken… daarna samen het eten gaan maken Pascal de Chicken Tonight Sate met rijst… en ik de caramel saroma en slagroom… tijdens het eten naar Hotel Babylon gekeken… en daarna bijna niet meer bij de pc gezeten… had nogal pijn als ik op mijn bureaustoel zat… erg raar is normaal de enige stoel waarop ik kan zitten zonder pijn… dus maar bij de tv blijven zitten… en het volgende gekeken: 3 op reis en de lama’s (compilatie)… toch even bij de pc gezeten maar dat beviel echt niet… dus op tv gekeken naar Moonlight en de flat van Ali B… en S1ngle en Samantha Who? nog gekeken hadden we opgenomen van de week toen de buurvrouw er was… en daarna zijn we gaan slapen…

Reacties

4 Reacties to “Tv”

 1. Leo
  november 17th, 2008 @ 11:59

  Zitpijn lijkt me ook wel wat hoor….heel vervelend voor je. Maar je hebt wel een druk bezette dag gehad, zoveel is me wel duidelijk.

 2. Sanne
  november 17th, 2008 @ 12:04

  Hopelijk kun je weer een beetje normaal zitten op je stoel achter de pc… Lijkt me ook niets als je dat niet kunt.

 3. Aline
  november 17th, 2008 @ 13:19

  @ leo… het is super vervelend… zitten wil niet, liggen wil niet, lopen wil niet…

 4. Aline
  november 17th, 2008 @ 13:20

  @ Sanne het gaat op dit moment… maar het is wel pijnlijk… maar zoals ik net al geef… is alles pijnlijk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.