«
»

Lifestreamblog

Geplaatst op dinsdag 11 november 2008 | 2 Reacties

Word ik vanmorgen wakker komt Pascal naar boven… hij moest mij iets vertellen namelijk… hij zat zijn googlereader door te bladeren en op de site van lifestreamblog.com kwam hij dus een artikel tegen… met voorbeelden van mooie lifestreams… eigenlijk een terug kerend item op dit log… welke we beide volgen en de eigenaar van dit blog hebben we beide op onze friendfeed… en terwijl hij zat te kijken zag hij mijn lifestreamblog daar staan… nu was Pascal zelf ook al een keer te vinden op dat log… maar toch leuk dat de mijne nu genoemd is… uiteraard met dank aan Pascal het is immers zijn script die het mogelijk maakt… en met dank aan Mark dat hij mijn log als voorbeeld heeft gebruikt…

Reacties

2 Reacties to “Lifestreamblog”

  1. Sanne
    november 11th, 2008 @ 18:02

    Dat is nog eens een grote eer.

  2. Aline
    november 11th, 2008 @ 18:08

    @ Sanne inderdaad zo voelt het ook…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.