«
»

De mol

Geplaatst op vrijdag 7 november 2008 | 6 Reacties

Redelijk op tijd wakker geworden en gelijk onder de douche gestapt… een aantal logjes op dit log gemaakt… de mail doorgenomen en vandaar 2 onderzoeken bij Nipo ingevuld… googlereader bijna helemaal doorgelezen… lunchen om even later in de auto te stappen en naar het werk te gaan… op het werk mocht ik doorgaan met wat ik dinsdag en woensdag ook al gedaan heb… om 17.00 uur weer naar huis… en daar even bij de pc gezeten terwijl Pascal met het eten bezig was, Rundvlees met appel (zie recept)… tijdens het eten naar een aflevering van Knight Rider 2008 gekeken… googlereader en de mail door genomen… en toen was het tijd voor een avondje tv… Popstars, en een goede uitslag… met precies de 3 die nogmaals moeten die wij vorige week ook al de 3 zwaksten vonden… even zitten kijken naar Pauw en Witteman… gevold door Waar is de Mol een programma waar in John de Mol jr een week op vakantie gaat met een andere BNer… in dit geval dus met Linda de Mol zijn tante… en daarna was het alweer tijd om te gaan slapen…

Reacties

6 Reacties to “De mol”

 1. Jenny
  november 8th, 2008 @ 11:35

  haha ja was mooi he pauw en witteman, Freek v.s. Peter R. haha

 2. Aline
  november 8th, 2008 @ 11:52

  @ Jenny er zaten wel leuke momenten in de show… vooral Sarah vond ik leuk…

 3. Jo2see
  november 8th, 2008 @ 20:07

  Pauw en witteman een leuk programma, zo,n google reader lijkt mij ook wel handig.

 4. kamira
  november 8th, 2008 @ 22:25

  ja p en w m tekijkenleuk o

 5. Aline
  november 8th, 2008 @ 22:50

  @ Jo2see die is reuze handig… die houd voor mij de updates van de weblogs bij die ik wil volgen… maar ook het nieuws en een paar Engelse sites die ik volgen…

 6. Aline
  november 8th, 2008 @ 22:50

  @ Kamira inderdaad p&w zijn soms wel leuk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.