«
»

Brightkite

Geplaatst op zaterdag 8 november 2008 | 8 Reacties

Vanmorgen bij Brightkite een account aan gemaakt… Pascal gebruikt het al een tijdje… het is een site waarbij je kan aangeeft waar je je bevind… je kan er kort een berichtje achter laten waarom je er bent… gelijk zien of je vrienden in de buurt zijn… en als je wilt zelfs een foto plaatsen… dat laatste ga ik niet doen… maar doet Pascal wel op zijn Brightkite… maar vind het wel leuk om de plaatsen waar ik heen ga eens bij te houden… en kan zo ook aangeven hoever ik ben als ik bijvoorbeeld naar iemand onderweg ben… uiteraard proberen we het vandaag gelijk uit…

Reacties

8 Reacties to “Brightkite”

 1. tilly
  november 9th, 2008 @ 11:21

  Brithkite voor mij het zoveelste nieuwe op internet gebeuren. Klinkt leuk Smile

 2. Aline
  november 9th, 2008 @ 12:04

  @ Tilly vaak is het zo dat één van ons iets uitprobeert… en in dit geval was dat Pascal… maar ja we zaten eigenlijk beide steeds in Den Helder… dus het had nog weinig nut… behalve dat we nu weer dingen gaan doen… en ja dan is het wel leuk om te laten weten waar je bent… en waar je geweest bent allemaal…

 3. Sien
  november 9th, 2008 @ 13:43

  Dat lijkt me ook best wel leuk…
  Ik wacht altijd af, wat het zal zijn lees ik later wel bij je.Big Smile
  Ik vind toch zo wie zo dat je héééél wat klaar krijgt op de computer.
  Groetjes Sien

 4. Sanne
  november 9th, 2008 @ 18:10

  Weer wat nieuws, maar niks voor mij. Blijf toch nog graag een beetje anoniem waar ik heen ga

 5. Aline
  november 10th, 2008 @ 10:27

  @ Sien het is best leuk… door middel van je pc of mobiel laat je weten waar je bent… en laat je als ware een vliegertje(kite)op… denk dat het zaterdag als ik naar Goes ga wel leuk is voor mijn schoonouders… want we zullen bij sommige plaatsen even invoeren waar we zijn… dus voor hun makkelijk in te schatten dan hoe onze reis verloopt…

 6. Aline
  november 10th, 2008 @ 10:29

  @ Sanne dat kan ook… want je kan alles anoniem voor jezelf houden en niet delen… dus je kan geheel anoniem van deze dienst gebruik maken… en dus wel voor jezelf een leuke lijst aanmaken waarbij je achter wel kan zien waar je allemaal geweest bent en wanneer… want de data staat er steeds bij…

 7. Dutchie
  januari 15th, 2009 @ 13:14

  Brightkite lijkt veel op Twitter, maar je kan er veel meer mee doen. Op Twitter was ik zo uitgekeken en werkt ook nog eens onhandig vind ik zelf. Brightkite kun je koppelen aan een Twitter, Facebook of meerdere accounts, helaas geen Hyves. Het enige wat ontbreekt in Brightkite is een fotoalbum deze vindt je ook niet in Twitter, ik gebruik het fotoalbum van Facebook.

 8. Aline
  januari 16th, 2009 @ 09:52

  @ Dutchie… ik heb Twitter juist gekoppeld aan facebook en hyves… en gebruik Brightkite alleen om de plaatsen aan te geven waar ik ben geweest… en waar ik op het moment ben… en ik gebruik geen foto’s daar omdat ik mijn foto’s gewoon hier op mijn log al toon…
  Maar vind het wel een geweldige dienst… toen we laatst naar mijn schoonouders gingen kon ze onderweg al zien waar wij waren… zonder dat wij hoefden te belden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.