«
»

Films

Geplaatst op zaterdag 25 oktober 2008 | Geen reacties

Iets later dan gebruikelijk het bed uit gekomen… en daarna gaan douchen… beneden weer een vast ritueel van loggen en dan mail lezen… wat gamen bij het Zonnigforum… lunchen en ondertussen naar Fringe gekeken… de afwas gedaan en daarna was het tijd voor googlereader… disqus aangemaakt en een logje over gemaakt… een bananenshake genuttigd en daarna op de fiets de stad in om bij de grote Vomar even boodschappen te doen (wij wonen 3 straten bij een Vomar vandaan maar is een kleine winkel)… thuis eten besteld bij de Chinees en dat werd met 20 minuten al bezorgd… en daardoor zaten wij vrij vroeg al te eten… en onderwijl een aflevering van Fringe gekeken… daarna op tv bij de BBC naar Hole in the Wall en Merlin gekeken… besloten een film erachter aan te doen Babylon A.D. en daarna op tv de film Anger Mangement… besloten dat het erg vroeg was en aangezien de klok ook nog een uurtje terug gaat deze nacht… nog maar een film gekeken Fido… daarna nog wat zitten gamen op het Zonnigforum omdat ik weet dat ik anders erg last ga hebben van het tijd verschil… dus wat later naar bed en dan kan ik morgen op een normaal tijdstip op staan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.