«
»

Disqus

Geplaatst op zaterdag 25 oktober 2008 | 6 Reacties

Omdat er op mijn Tumblr normaal gesproken geen reacties achter gelaten kunnen worden (is niet ingebouwd bij Tumblr)… heb ik een account aan gemaakt bij Disqus… hierdoor is het wel mogelijk een reactie achter te laten op de plaatjes die ik bij Tumblr op sla… de plaatjes vind ik overal op het web en worden door Tumblr doorgelinkt naar de bron… helaas kan ik bij web-log Disqus niet inbouwen omdat ik niet in de html wijzigingen kan aanbrengen… want dan zou ik al mijn eigen reacties kunnen verzamelen op één pagina…

Reacties

6 Reacties to “Disqus”

 1. tilly
  oktober 26th, 2008 @ 05:57

  Juist..ik begrijp wat je bedoelt, ik heb het daarvoor wel twee keer moeten lezen..disqus,tumblr..nog nooit van gehoord. Ik begrijp dat je het jammer vind dat je je eigen reacties niet op één pagina kunt verzamelen Smile

 2. Noeps
  oktober 26th, 2008 @ 06:06

  Hi, leuk dat je langs kwam op Noeps. Ik heb hier ook heel wat te lezen… Je hebt er leuke dingen opstaan, je categorieën, hoe krijg je die in ongelijke letters ? En je Kalender, id dat ook een plugin ?
  Erg leuk en lekker veel te bekijken.
  Fijne zondag, Elise

 3. Aline
  oktober 26th, 2008 @ 08:56

  @ Tilly als de html hier bij web-log zou werken dan zou ik ook mijn reacties van hier daarbij kunnen zetten…

 4. Aline
  oktober 26th, 2008 @ 09:06

  @ Noeps ik zal even een logje maken over je vraag… en de kalender is zelf gemaakt… gewoon in een typelist en typen maarl… en dank je wel… was bij toeval dus dat ik bij je langs kwam…

 5. Sanne
  oktober 26th, 2008 @ 10:24

  Ik ben inmiddels blogspot aan het uitproberen dankzij Elise. Tot nog toe bevalt het me uitstekend!

 6. Aline
  oktober 26th, 2008 @ 10:54

  @ Sanne en telkens weer een andere naam…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.